Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 98.
-
MI5 πρόβλημα με την μπαταρία
Μήνυμαπατησα αυτα wipe / advanced wipe / dalvik , cache , data , αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο system-swipe? Επιλέγω και το system?
-
ΜήνυμαΤσεκαρα το bootloader μια χαρα ξεκλειδωτος. Χρειαζεται να κανω backup πριν ξανα περασω την ρομ?
-
Μήνυμαθα τα δοκιμαζω ολα. Άλλη ρομ τώρα πως βάζω. Για αναβάθμιση έχω διαβάσει κάποιους οδηγούς για παλιότερη δεν βρήκα τπτ.
-
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση ότι έκανα αυτά που λες αλλά μετά ζητούσε επανακινηση και δεν έκανα πατησα back back και μετά install βρήκα την ρομ την έκανα εγκατάσταση και επανακινηση
-
Μήνυμαοταν λες καθαρή εγκατάσταση τι εννοείε. Για να είμαι και σίγουρος τι εκανα. Σκέφτηκα μήπως να βάλω καμία παλιότερη ρομ μήπως υπάρχει κανένα bug. Πλέον ο bootloader είναι ξεκλειδωτος; Ή πρέπει να τον ξανά ξεκλειδωσω για να περάσω την ρομ?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. πριν 2-3 μέρες περελαβα το mi5 32gb απο το banggood. Έκανα όλη την διαδικασία ακολουθώντας τους οδηγούς και πέρασα την xiaomi-miui-hellas-7.0_gemini_XTRVbeta1_Stable_V8.1.9.0. Και έχω δυο προβλήματα 1) δεν κάνει αποσύνδεση απο το mi account. 2) η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα ακόμα και χωρίς χρήση. Ανάφερα το πρόβλημα και σε άλλα άρθρα του φόρουμ αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση γιαυτό άνοιξα αυτό το θέμα. Είναι πρόβλημα ρομ ? Ευχαριστώ εκ των πρότερων
-
καλησπερα σε όλους έχω 2 μέρες που έχω βάλει στο mi5 (2 μέρες το παρέλαβα) και έχω δυο προβλήματα με αυτή τη ρομ Δεν κάνει αποσύνδεση από το mi account Και το σημαντικότερο πρόβλημα με την μπαταρία πέφτει παρά πολύ γρήγορα Και σε αδράνεια να είναι τι κινητό πέφτει. Μπορεί να είναι θέμα της ρομ
-
ναι τα δικαιώματα τα έκανα στην αρχή δεν λειτούργησε μετά ναι τώρα είναι υπό δοκιμή Πιστεύω ότι έκανα καθαρή εγκατάσταση οπωσ τα λένε οι οδηγοι Βγάζει αυτό το σφάλμα της φωταγραφιας =============== Φεβ 17th 2017, 7:55pm =============== Ξανα φορτησα το κινητό. Με εξοικονόμηση ενέργειας πέφτει πολύ γρήγορα και φωτεινότητα όχι στο τέρμα. Τι μπορεί να φταίει
-
καλημερα σε ολουσ. Χθες παρέλαβα τι mi5 από το banggood έκανα ολες τις ενέργειες και πέρασα την xtrv 8,1 beta stable την τελευταία stable αν δεν κάνω λάθος. Έχω 3 προβλήματα 1)Αρχικά η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα 2)στο messenger k viber δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις αν δεν τρέψουν στο προσκήνιο οι εφαρμογές αυτές 3) έκανα log in στο mi acoount και τώρα που παταω αποσύνδεση δεν κάνει Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει μία βοήθεια; Ευχαριστώ
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “@giwrgos_p Δές εδώ το συγκεκριμένο post: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ” αυτό ακριβως έκανα κι γω πριν 10 μέρες. στην αίτηση μου έγραψαν submited αλλά τίποτα ακόμα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαεχουν περάσει 10 μέρες απο τοτε που έκανα το αιτημα για του δώσουν παλι το δικαίωμα ξεκλειδωματος αλλα τίποτα. Τι να κανω ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@giwrgos_p Αν έχεις ανάκληση άδειας είναι o.k. να μπαίνεις να τσεκάρεις συνέχεια στο en.miui.com/unlock/ το πολύ σε 24 ώρες θα ξεκλειδώσεις, δεν θα σου έρθει ούτε SMS ούτε mail ” ΕΧουν περάσει 4 μέρες και τίποτα. Καλά οχι βιάζομαι, μιας και λόγο κινέζικης πρωτοχρονιάς θα το στείλουν μετά της 1/2. Ήθελα να μάθω πόσες μέρες έχουν διακοπές
-
Μήνυμαα ωραία δεν το ήξερα. Τότε αναμένουμε Σας Ευχαριστώ για την βοήθεια
-
ΜήνυμαΠραγματικά έχω μπερδευτεί τι ειναι η ανάκληση άδειας ; Είχα ενα κινητό το redmi note 3 pro εκανα αίτηση ξεκλείδωμα και όλα οκ 5 μήνες μετα χθες αγόρασα το mi5 Και θέλω όταν με το καλό έρθει να το ξεκλειδωσω Πήγα να κανω αίτηση για να μου δώσουν την άδεια να ξεκλειδωσω (οπωσ Την προηγούμενη φορά )και μου πέταξε το μήνυμα του screenshot. Κάθε φορά που θελουμε να ξεκλειδώσουμε ενα κινητό δεν πρέπει να κάνουμε την διαδικασία απο την αρχή ;
-
ΜήνυμαΔηλαδή τωρα περιμένω το μήνυμα στο κινητό ;
-
ΜήνυμαΤο εκανα τωρα περιμένω Μου έβαλαν μια " σφραγίδα" που λεει "submitted"
-
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Χμμ, βάλε αυτή που γράφει το site που το αγόρασες ή κάποια απο εδώ (για το mi5) :en.miui.com/download-299.html#435 πχ 8.1.6.0.MAACNDI (MIUI8) Για τις μέρες, υπολόγισε περίπου πόσες μέρες πριν είχες κάνει την πρώτη αίτηση αφού δεν έχεις κάνει άλλη. ” το κινητο που πήρα ειναι αυτο Xiaomi Mi5 5.15-inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 820 Quad Core 4G Smartphone Sale - Banggood.com δεν βλέπω κάπου να λεει την εκδοσή Όταν λες την πρώτη αίτηση? Πριν απο μερικές ωρες κατέβασα την ε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “MIUI version: αυτό που σου βγάζει στο about phone screenshot: το screenshot που μας έστειλες που φαίνεται το rejected days of application: πριν απο πόσες μέρες έκανες την αίτηση (δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα βάλε χονδρικά) λόγος: ρώτησέ τους:) ” miui version τώρα που δεν έχω παραλάβει το κινητό πρέπει να περίμενα για να κάνω όλη την διαδικασία? όσον άφορα τις μέρες, τώρα το δοκίμασα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Η αίτηση σου φαίνεται οτι απορρίφθηκε και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο.. Δες αυτό το thread: Unlocking BL Request Thread: If Your Application Rejected/ No Info After 10 Days - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum Θα πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στο forum Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum (ή/και να προσπαθήσεις να ξαναδοκιμάσεις miui.com/unlock/apply.php?retry=1 - Συνήθως όμως θα έπρεπε να βλέπεις ένα reapply στο screenshot που στέλνεις …
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, τον Σεπτέμβριο είχα αγοράσει το redmi mote 3pro έκανα όλες τις διαδικασίες ξεκλειδωματος bootloader και όλα πήγαν μια χαρά. Το κινητό το είχα δώσει στη κοπελιά και αποφάσισα να πάρω το mi5 το παρήγγειλα χθες και τώρα πήγα να κάνω αίτηση για τον bootloader Αρχικά μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο mi acount? Γιατί με τον ίδιο ξεκίνησα έκανα την διαδικασία μέχρι εκεί που από την εφαρμογή με πετάει στην σελίδα της mi πατάω το unlock και μετά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα