Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 98.
-
Αγορά κινητού xiaomi
Μήνυμαπηγα στο mi5 32gb απο banggood. Ελπιζω να ερθει συντομα
-
Αγορά κινητού xiaomi
Μήνυμαστα λεφτά του pro παίρνω και το m5 σε άσπρο, αλλα δεν μαρεσει καθόλου το χρώμα. Οι διάφορες pro με mi5 ειναι μεγάλες ;
-
Αγορά κινητού xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους θέλω να πάρω ενα νεο xiaomi αλλα να μείνω κοντά στα 200 ευρώ. Ειδα το redmi 4 pro και το redmi note 4 Στο redmi 4 pro με χαλάει η οθόνη την οποία θα την ήθελα 5,5'' Στο note ο επεξεργαστής που δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος τι ακριβώς παίζει με το mediatek? Αν αξιζει ή καλύτερα να στραφώ σε κάτι άλλο Ευχαριστώ εκ των πρότερων =============== Ιαν 16th 2017, 10:44pm =============== Είδα και το redmi pro αλλα πάλι με τοβν mediatek
-
Αν βάλουμε σαν νόμισμα στο PayPal το δολάριο όπως λεει ο οδηγός και εγω πχ θέλω να αγοράσω κατι δε λύρες ( κυρίως απο το αγγλικό eBay). Πως γίνεται η μετατροπή ;
-
Παράθεση από kostasrose: “Χαλάρωσε βρε δεν έβλεπες το tracking αν είχε ενδιάμεσο σταθμό Ολλανδία, Τσεχία ή Γερμανία; Αν σου ήρθε από κάποιον ευρωπαϊκό ενδιάμεσο σταθμό δεν είχες πρόβλημα εκτός και αν ήσουν τόσο γκαντέμης και έπεφτες σε δειγματοληπτικό έλεγχο. ” το tracking απο Σιγκαπούρη μετα ανανεώθηκε στο αεροδρόμιο δεν έδειξε τπτ για ενδιάμεσες στάσεις
-
Παράθεση από demakhs: “Πραγματικά έχεις μπερδευτεί, λογικό. Τελικά ξεκλείδωσες και πέρασες και την Ελληνική V8 εννοείς? Θέλεις να καταλάβεις πως το κανες ή δε σε νοιάζει......πια???? Mπράβο @nas!!!! ” Όχι θέλω να μάθω ακριβώς το γίνεται και όχι τυχαία γιατί μετα απο αυτο το κινητό που είδα θα ακολουθησουν κι αλλα . Έχω το iPhone 5s και το δακτυλικό αποτύπωμα του xiaomi μου αρεσει περισσότερο . Παράθεση από NasDriver: “@giwrgos_p, ήμασταν off topic όμως...τα έκανα μεταφορά σε αυτό το θέμα που είν…
-
Παράθεση από demakhs: “Δεν είναι η global stable.....η official china stable είναι...LHOCNDD..... Ανοίγει τον updater μέσα από τα εργαλεία και κάνει αναβάθμιση στην developer china, αν θέλει να ξεκλειδώσει τον bootloader, να περάσει custom recovery(twrp) και να περάσει την Ελληνική. Αλλιώς, αν δε θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία, μέσω miflash μπορεί να περάσει την official global stable (οδηγίες εδώ:Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμέ…
-
Παράθεση από makis1024: “Καλημέρα , όταν βλέπεις qualcomm είναι το pro (kenzo), το MTK είναι το redmi note 3 (σκέτο) (Hennessy), το international Version είναι το (Kate). proud member of xiaomi miui gr ” Έτσι εξηγούνται όλα . Ευχαριστω πολυ 11:52 ΛΕΕΙ ειναι κεντρο διαολογης Αττικης. Οποτε αυριο θα το παρω :')
-
Επειδή πλησιάζουν οι μέρες που θα φτάσει και το δικό (redmi note 3 pro) κοιτάω λίγο την διαδικασία για ξεκλείδωμα boot loader . Λεει ότι πρέπει να βάλουμε την official Chinese developer κοιτάω στο σίτε της xiaomi και βλεπω ότι έχει μονο για το redmi note 3 καο όχι για το pro ειναι οι ίδιες ; MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από vrs5: “Δεν εχεις κανενα προβλημα, ας κανει και ενα χρονο να ερθει (που λεει ο λογος) ” χαχαχ ελπίζω να μην κάνει ενα χρόνο να έρθει Mπηκα στο mi acount έκανα εγγραφή και μετα πήγα στο φόρουμ να γράψω κανένα thanks για να φανώ ενεργός. Οταν μπαίνω στο φόρουμ μου λέει να καταχωρίσω nickname πατάω κατι και μου λέει Undefined action, please return. Τι μπορει να φταιει? Μήπως εχει σχέση που δεν εχω δώσει το κινητό μου ενω το ζηταει στο my account?