Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
περασα την ελληνικη 4.4 αλλα δεν ενεργοποιειται ουτε το 3g στην καρτα 1 δουλευει μονο σε 2g.Tωρα δεν βρισκω πως περναω σε recovery να περασω την τελευταια 4.2 εχει καμια ιδεα κανεις;
-
Η 4.4 γιατι δεν εχει βγει ακομα για το 3g redmi note?Ειχανε πει στις 13 ιανουαριου
-
Παιδια πηγα να περασω την ρομ στο 3g redmi note και παιρνω error assert failed getprop....status7 και δεν την περανει τι γινεται;
-
Καλη επιτυχια σε ολους!
-
Εχω το redmi note 3g και δεν φορτιζει απο χτες και δεν επικοινωνει με pc.Oταν φορτιζω την μπαταρια με εξωτερικο φορτιστη εκτος κινητου το κινητο οταν βαζω την μπαταρια δουλευει.Μαλλον απο οτι καταλαβα χαλασε ο κονεκτορας usb του κινητου και δεν παιρνει ρευμα ουτε data.Ξερει κανεις που μπορω να βρω να κολλησω ενα καινουριο βυσμα ή πλακετα ολοκληρη που εχει πανω το βυσμα;
-
εαν επιτρεπεται με ποια ρομ;ποιο κινητο;και τι εχεις βαλει στο headset mode;
-
Τα εχω πειραξει αλλα δεν βλεπω διαφορα!
-
Στο redmi note 3g υπαρχει να ανεβασουμε την ενταση στα ακουστικα απο αρχειο ;και οχι απο to mobile uncle tools.
-
Ξερεις καποιος πως εγκαθιστω xposed framework στην τελευταια εκδοση;Το χρειαζεται η εφαρμογη bubble upnp για να streamarei ηχο σε αλλες συσκευες απο το κινητο.Επισης ενα bug ειναι οτι οταν συνδεω το κινητο στο pc μολις κλεινει η οθονη βγαινει το κινητο απο το file mode και ο υπολογιστης χανει το κινητο σαν αποθηκευτικο χωρο και πρεπει φτου απο την αρχη να ξανανοιξεις την οθονη να πας στο file usb mode για να ξαναδουλεψει,υπαρχει κατι που να το λυνει;
-
Ξερεις καποιος πως εγκαθιστω xposed framework στην τελευταια εκδοση;Το χρειαζεται η εφαρμογη bubble upnp για να streamarei ηχο σε αλλες συσκευες απο το κινητο.Επισης ενα bug ειναι οτι οταν συνδεω το κινητο στο pc μολις κλεινει η οθονη βγαινει το κινητο απο το file mode και ο υπολογιστης χανει το κινητο σαν αποθηκευτικο χωρο και πρεπει φτου απο την αρχη να ξανανοιξεις την οθονη να πας στο file usb mode για να ξαναδουλεψει,υπαρχει κατι που να το λυνει;
-
εχω την international v37 σε redmi note 3g και εχω κατεβασει play.google.com/store/apps/details?id=eu.airaudio το airplay και δεν μπορω να παιξω μουσικη ασυρματα στον ενισχυτη μου μονο θορυβο ακουω.Εαν βαλω την ελληνικη μπορει να λυθει το προβλημα εχει κανεις δοκιμασει;Και πως περναω απο διεθνη σε ελληνικη ρομ για να μην μπρικαρω το κινητο;Μου ειπε ο developer του προγραμματος οτι ειναι θεμα ρομ και οτι με την 4.4 λυνεται συνηθως στα xiaomi.Υπαρχει πειρατικη 4.4 για το redmi note;