Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.

• RE:

soupis88 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Μα δεν είπα ότι λειτουργεί... Αντιθέτως” Ναι σορρυ φίλε δικό μου λαθος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

soupis88 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε μου στην οικογένεια μου είμαστε όλοι με xiaomi και το δοκιμάζω καθημερινά μιας και στέλνουμε μηνύματα μεταξύ μας Στις τελευταίες Ρομ δεν δουλεύει...” Εσένα φίλε μου μπορεί να δουλεύει κανονικά μεταξύ σας αλλά εγώ έχω το εξής θέμα: Απενεργοποιωντας και την επιλογή που λέει να στέλνει κανονικό μήνυμα αν δεν ειναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ παταω να στείλω το στέλνει το λαμβάνει αλλά συνεχίζει να γράφει αποστολή ιπλα από το μήνυμα και όταν κλείσει το ίντερνετ ο άλλος χρ…

• Καλησπερα.Εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις για να μπορω να στειλω Mi Message και δοκιμασα με ενα φιλο.Αρχικα πηγαινε σαν Mi Message αλλα μετα απο λιγο αλλαζε μονο του το ιδιο μηνυμα και το εστελνε σαν κανονικο.Τι μποει να φταει.Μπορει να με βοηθησει καποιος ???

• Παράθεση από geoanto555: “Μην το λες.... μην το λες... Σου μοιάζει με Κινέζικη; ” Αυτη δεν ηταν κινεζικη αλλα απο την ερευνα που εχω κανει στο forum απο οσο εγραφαν και καποιοι αυτες που ιναι με δυο μηδενικα στο τελος ειναι fake απο τα κινζομαγαζα.Οποτε απο την απαντηση που πηρα απο το φιλο Νικο οτι η ρομ που μου περασε το MI PC SUITE ειναι official θα περιμνω το μηνυμα για να δοκιμασω να το ξεκλειδωσω

• @Nikos5150 φιλε Νικο σε ευχαριστω για την απαντηση.Δλδ τωρα εχω την official την κινεζικη ? σου ανεβαζω ενα screenshot για να δεις ποια ανκριβως εχω .Απλα απο εδω και περα για να περασω την ελληνικη περιμενοντας το μηνυμα απο την εταιρια για εγκριση ξεκλειδωματος δεν πρεπει να περασω μια official dev ?παω και κανω αυτο μεσω updater και μου βγαζει οτι δεν αναγνωριζει το zip. 15057975_10208089972388046_1744521089_n.jpg

• @'derveni Το κινητο δεν εχει μπρικαρει αλλα δουλευει με το ρομ αυτη 15057975_10208089972388046_1744521089_n.jpg τωρα απο εδω και περα τι κανω γιατι αιτημα για να το ξεκλειδωσω εχω κανει και περιμενω μηνυμα.

• Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα.Εχω ενα Xiaomi Mi5 το οποιο το παρελαβα με μια fake rom 7.2.8.0.0 Global stable.Μπηκα διαβασα καποιους οδηγους ια το συγκεκριμενο τηλεφωνο και κατεληξαν σ'αυτον τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) και οτι πρεπει να περασω μια official rom γιανα μπορεσω να περασω μετα μια developer και μελλοντικα να το ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη.Διαβασα τις οδηγιες στην…

• RE:

soupis88 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από soupis88: “Καλημερα. Οπως εγραψα και σε προηγοθμενο ποστ μου το παρελ; βα χθες και ειχα θεμα με τις ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες. Αρχικα ειχα εγκαταστήσει την εφαρμογή του Mi Fit την ελληνικη και ειχα αυτο θεμα. Μετα εβαλα μαζι αυτη που την αγοραζεις Tools κτλ απο το playstore και μου ρλανε τα ιδια. Εσβησα την ελληνικη Mi Fit και περασα αυτη που εχει στο playstore και εκει ειδα διαφορά αρχισα και ειχα ειδοποιεισεις. Ειχα βάλει και τα εικονίδια απο την εφαρμ…

• Mi Band 2: The New Successor!

soupis88 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλημερα. Οπως εγραψα και σε προηγοθμενο ποστ μου το παρελ; βα χθες και ειχα θεμα με τις ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες. Αρχικα ειχα εγκαταστήσει την εφαρμογή του Mi Fit την ελληνικη και ειχα αυτο θεμα. Μετα εβαλα μαζι αυτη που την αγοραζεις Tools κτλ απο το playstore και μου ρλανε τα ιδια. Εσβησα την ελληνικη Mi Fit και περασα αυτη που εχει στο playstore και εκει ειδα διαφορά αρχισα και ειχα ειδοποιεισεις. Ειχα βάλει και τα εικονίδια απο την εφαρμογη Tools και εβγαζε διαφορετικα. Λεω κατσε τωρα…

• Mi Band 2: The New Successor!

soupis88 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω. Σημερα το παρελαβα κι εγω απλα εχω τσεκαρει το messenger και το skype για να ειδοποιουμε απο τις εψαρμογες και οτα μου ερχεται μηνυμα δεν με ειδοποιει ενω ειναι ενεργες οι ειδοποιεισεις στβν εφαρμογη Mifit. Καποια βοηθεια; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια σε ολους.Θα ηθελα να παραγγειλω το συγκεκριμενο τηλεφωνο αλλα εχω μπερδευτει με τοσα που εχω διαβασει σε σχεση με τη ρομ να το παρω.Τελικα η offiacial dev που βαζουν τα κινεζομαγαζα και παιρνει και OTA η οποια εχει και ελληνικα ειναι καλη η να το απρω με την officilal και να περασω την ελληνικη stable ?

• MIUI 8 Stable

soupis88 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπερα.Εχω περασει κι εγω την 8αρα αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχει αλλος ιδιο θα με εμενα.Οταν ειχα την 7.5.2.0 οταν μου ερχοταν ειδοποιηση απο messenger και Viber η οθονη ανοιγε κανονικα.Τωρα .ε την 8 ανοιγει μονο οταν ερχεται SMS και Email κι ας εχω ενεργη την επιλογη για να ανοιγει σε καθε ειδοποιηση.Υπαρχει καποια λυση σε ολο αυτο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

soupis88 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

6ab8bab9e9ab256920ded0ec4b0a8e09.jpg Με HDR από την Mi Camera Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Παράθεση από soupis88: “Καλημερα.Πριν δυο μερες πηρα το τηλεφωνο και εγω αλλα δεν ειμαι και τοσο ικανοποιμενος απο την καμερα.Δεν ξερω αν εχω κανει και τις σωστες ρυθμισεις αλλα οι φωτογραφιες δεν μου φαινονται και τοσο καθαρες.Εβαλα και την εληνικη stable ρομ αλλα και παλι τα ιδια.Καποια βοηθεια ? ” Καλύτερα να κοιτάς τις φώτο full screen και μόνο από το κινητό.... Μην της περνάς στο pc και μην τις κάνεις zoom για να κοιτάς το Detail Sent from my PRO 5 using Tapatalk ” Στο …

Μήνυμα

Καλημερα.Πριν δυο μερες πηρα το τηλεφωνο και εγω αλλα δεν ειμαι και τοσο ικανοποιμενος απο την καμερα.Δεν ξερω αν εχω κανει και τις σωστες ρυθμισεις αλλα οι φωτογραφιες δεν μου φαινονται και τοσο καθαρες.Εβαλα και την εληνικη stable ρομ αλλα και παλι τα ιδια.Καποια βοηθεια ?