Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Παράθεση από newworld: “Εδώ είσαι Οδηγός Αναβάθμισης Mi 4LTE-CT σε marshallow ” Κατέβασα την marshmallow αλλα μολις επιλεγω το zip απο τον updater μου βγαζει "something went wrong", εντωμεταξυ το λινκ για την τελευταια κιτ-κατ ειναι το ιδιο με της marshmallow οποτε ουτε την τελευταια κιτ-κατ μπορω να περασω.

• Παράθεση από newworld: “Εδώ είσαι Οδηγός Αναβάθμισης Mi 4LTE-CT σε marshallow ” οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω και ενημερωνω.

• E ναι, νταξει ξερω ποιο τηλεφωνο εχω, προφανως την συγκεκριμενη ρομ την φορτωνει συγκεκριμενο καταστημα σε ολα τα xiaomi που πουλαει

• Καλως σας βρηκα φιλε μου, Ενταξει να σου πω την αληθεια ειχα ενα Redmi Note 3 με τον ΜΤΚ πριν αλλα ειχε μια νορμαλ ρομ που μπορεσα ανετα να την αλλαξω, δεν ξερω πολλα πραγματα αλλα καποια βασικα τα εχω μαθει. Τωρα αυτη τη ρομ πρωτη φορα την βλεπω και απ'οτι εχω διαβασει αρκετα ατομα δεν μπορουσαν να την ξεφορτωθουν. και γω προσπαθησα συμφωνα με εναν οδηγο που βρηκα αλλα δεν εγινε τιποτα μεσα απο τον updater. Προσπαθησα να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα παλι απετυχε. Aπλα ειπα μηπως ειχε καποιος …

• Καλημέρα Εχω ενα Mi4 LTE-CT και έχει φορεμένη πανω μια rom 7.1.99.99 την οποία πτώτη φορά συναντάω και δεν μπορώ να την ξεφορτωθώ. αν γνωρίζει καποιος πως μπορώ να περάσω την ελληνικη ρομ ή να ειχε το ιδιο θεμα με αυτην την ρομ ας δωσει μια λύση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων