Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 104.
-
Παράθεση από amavroudis: “Twrp με official rom δεν θα σου άνοιγε ποτέ. Θέλει root για να ανοίξει... Τώρα θέλει απλά format data. Κανε επανεκκίνηση σε twrp με τα πλήκτρα και κάνε format data και δες... Ποιο TWRP έβαλες;;; ” εχω βαλει αυτο που δινει ο geoanto για poco x3, 3.4.0 ,και μαλλον κατι συμβαινει με το twrp γιατι μπαινει απο μονο του κκαθε φορα που κανω restart και οχι με τα κουμπια
-
Παράθεση από chrisska1969: “Καλημερα. εχω ενα προβλημα με το poco x3, μετα απο ξεκλειδωμα και εγκατασταση του twrp 3.4.0, εβαλα την ελληνικη xtrv stable rom mui 12, τωρα οταν του δίνω reboot απο το twrp καθε φορα με βγαζει στο twrp και δεν μπουταρει την ρομ!!! ” Παράθεση από amavroudis: “Πως έβαλες την ελληνικη xtrv. Πες μας τι έκανες ακριβώς. ” μαλλον σκ...α τα εκανα... λοιπον, ξεκινησα ξεκλειδωνοντας τον bootloader, μεχρι εδω οκ, μετα εκανα εγκατασταση το twrp αλλα δεν εκατσε οπως πρεπει γιατι…
-
Όλα καλά σε Mi9T pro, άντε και στο android 11!!!
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής σε Mi9T pro, ευχαριστούμε!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από chrisska1969: “Μια ερώτηση...για poco x3 nfc υπαρχει ελληνική xtrv rom? ” Stable >> Downloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. ” Για developer xtrv δεν παίζει...Ευχαριστώ!
-
Μια ερώτηση...για poco x3 nfc υπαρχει ελληνική xtrv rom?
-
Όλα καλά σε Mi9t pro!
-
Στο check safetynet του magisk manager μου βγάζει failed και το RAMDISK ειναι NO...ξέρει κανείς κάτι?
-
Καλημέρα! Μια ερώτηση σχετικά με το magisk. πως μπορώ να κάνω το ramdisk στα results του manager να γίνει yes, αντί no που είναι τώρα? Και αν τελικά παίζει ρόλο αυτό...Ευχαριστώ.
-
Σε Mi 9Tpro μια χαρά! Γιατι δεν βάζετε το καινούργιο magisk???
-
Σε Mi 9Tpro ολα καλα και με την 29 αλλά και με την 30 version!
-
Παιδιά έχω κάποιο θέμα με το amazfit stratos 3 που συνεργάζεται με την εφαρμογή amazfit, δεν μου δείχνει τις ειδοποιήσεις των κλήσεων όταν με καλούν στο ρολόι...ξέρει κάτι κάποιος?
-
Σε mi9t pro μια χαρά έκατσε! Και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
-
Όλα καλά σε Mi9T pro! Ευχαριστούμε!
-
Παράθεση από amavroudis: “Swap... ” Ναι swap αλλα πως γινεται στο mui 12?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όταν λες φορά, τι ακριβώς εννοείς ? ” Τα τρια εικονικα κουμπια του android να αλλαξω το αριστερο με το δεξιο.