Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 70.
-
Παράθεση από gkalen: “@PanXan Εγώ την κατέβασα απο'δω .. MI4c_Libra_MiUi8-6.9.15.zip | by gkalen for Mi 4c Με Miui browser .. ” Εντάξει από εδώ κατεβαίνει κανονικά με chrome, ευχαριστώ.
-
Παράθεση από gkalen: “@PanXan Για δες εδώ ... MI4c_Libra_MiUi8-6.9.15.zip | by gkalen for Mi 4c EDIT Μπας και κατεβαζεις το Clean zip , γι'αυτο ειναι μικρό ?? ” Από εδώ και εγώ προσπαθώ να το κατεβάσω αλλά μπααααααααααα. Δοκίμασα όλους τους mirror.
-
Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Downloads στην MI4c_Libra_MiUi8-6.9.15., διότι το "ζιπαρισμένο" αρχείο που κατεβαίνει ενώ πρέπει να είναι 738 ΜΒ αυτό είναι μόλις 241 ΚΒ. Δοκίμασα από διάφορους servers, αλλά γίνεται το ίδιο, επίσης το ίδιο γίνεται και με διαφορετικούς browsers.
-
Πρόβλημα MI4C με Mokee
PanXan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλώς ήρθες στην παρέα μας. Ξεκίνα από εδώ Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Παράθεση από amalia: “PanXan, αντιμετωπίζω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα κι έχω κι εγώ locked bootloader. Το miflash μου βγάζει "device is locked" . Με το συγκεκριμένο ρομ δεν το έχω δοκιμάσει. Θα το κάνω τώρα. Έκανες κάτι άλλο εκτός από αυτά που αναφέρεις; ” Συγνώμη για την καθυστέρηση τις ανταπόκρισης στο ερώτημά σου αλλά τώρα άνοιξα τον υπολογιστή και από ότι διάβασα κατόπιν ορθών συμβουλών των παιδιών είσαι μια χαρά, οπότε όλα καλά. Για την ιστορία πάντως εγώ έκανα αυτό Xiaomi Mic…
-
Συγγνώμη για την καθυστέρηση απαντήσεων αλλά υπάρχουν και ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά : α. Η rom που φορούσε το κινητό ήταν stable με ελληνικά, οπότε εκ των πραγμάτων για μένα άκυρη. β. Είχε γίνει αίτηση ξεκλειδώματος του bootloader και έχει εγκριθεί. γ. Για να αλλαχθεί η rom και να μπει η Ελληνική έπρεπε να γίνει ξεκλείδωμα του bootloader, πράγμα που θα γινόταν με rom beta και σύμφωνα με τις άριστες οδηγίες του lallasgr Ελληνικός οδηγός Flash O…
-
Παιδιά καλησπέρα, προσπάθησα να περάσω με το twrp την τελευταία developer προκειμένου να ξεκλειδώσω τον bootloader αφού έχω πάρει ήδη την έγκριση. Το κινητό μου όμως μετά την επανεκκίνηση μένει κολλημένο στο λογότυπο της Mi, προσπάθησα να το κλείσω αλλά κάνεις συνεχείς επανεκκινήσεις (όταν πατάω το power), δεν σβήνει αλλά μπαίνει από ότι είδα σε κατάσταση fastboot, παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ.
-
Mi 4c Πυρηνες
PanXan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαι σε εμένα έτσι λειτουργεί, ειδικά ο 5ος πυρήνας, θεωρώ όμως (κατά την γνώμη μου), ότι έτσι πρέπει να λειτουργεί από την αρχιτεκτονική των πυρήνων, δεδομένου ότι ναι μεν το ονομάζουμε 6πύρινο (Hexa-Core) αλλά είναι διαφορετικής δομής Quad-core 1.44 GHz Cortex-A53 και dual-core 1.82 GHz Cortex-A57 και αυτό από ότι γνωρίζω γίνεται για να έχει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας (μπαταρίας). Επίσης το ότι σου δουλεύει και δεν είναι μόνιμα κολλημένος στο μηδέν (0) είναι θετικό.
-
Ευρεση καλωδιου φορτισης για Mi4c
PanXan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕίναι USB Type-C 1.0 reversible connector (Τύπου C αναστρέψιμη υποδοχή, όπως και να το βάλεις στο τηλέφωνο δεν έχει σημασία ), μπορείς να το προμηθευτείς και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.
-
Πολύ καλή και θετική η προσπάθεια σας, συγχαρητήρια. Μια μικρή διόρθωση στο κείμενο "Στην Αυτόματη μετάφραση, η αναγνώριση της γλώσσας της γλώσσας γίνεται αυτόματα, και γίνεται μετάφραση όλων των περιεχομένων του φόρουμ. " (αυτά που έχουν τονιστεί με κόκκινο γράφτηκαν εκ παραδρομής και δε χρειάζονται).
-
χιαομι μι4c μαυρη οθονη 2
PanXan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράλληλα με τις φωτογραφίες που σου παρέθεσε ο iAmLiakos μπορείς να έχεις και οπτική καθοδήγηση με το video How to replace your Xiaomi Mi 4i screen (το 4c με το 4i την ίδια διαδικασία έχουν) αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια σου. (Αν είσαι τυχερός μπορεί να μην έπαθε κάτι η οθόνη αλλά να ξεκούμπωσε το καλώδιο της οθόνης, απίθανο αλλά δεν ξέρεις ποτέ).
-
Έχω θέμα με τη μπαταρία κυρίως όταν έχω ενεργοποιημένο το bluetooth και όταν σερφάρω στο διαδίκτυο, αλλά κάνω υπομονή και περιμένω το ξεκλείδωμα. Αν συνεχίσεις τον οδηγό και τον διαβάσεις παρακάτω γράφει για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μετά την έγκριση. Για google play πας εδώ Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS].
-
Την ίδια rom "φοράμε", εγώ πάντως πήγα με την ασφαλή μέθοδο Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] και περιμένω την έγκριση, αν ακολουθήσεις τον πολύ καλό και κατατοπιστικό οδηγό του lallasgr δεν έγινε και τίποτα να περιμένεις λίγο ακόμη.
-
Αυτό το βρήκα σε νήμα στο XDA. Step 1 is optional: I was not sure, if I could use the "fastboot oem edl" command in a higher version of MIUI... feedback required. Thus following is a list of known Xiaomi ROMs which support this procedure: If you are using one of the following ROM versions, you should be able to unlock the device easily with the provided guide. However, I have messages that the versions don't work with higher MIUI ROM versions. CONFIRMED WORKING V7.1.4.0.LXKCNCK V6.1.21 V6.3.24 V…
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone Black