Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-70 από 70.
-
Παράθεση από lallasgr: “@PanXan καλησπέρα καταρχήν, τα όσα γράφτηκαν να πω ότι δεν γράφτηκαν εν βρασμώ ψυχής μεν αλλά ούτε με κακό ύφος ή κατηγορηματικό για τα μέλη.................. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν απευθύνεται στην πλειονότητά των μελών που κάνουν αυτή την κοινότητα να είναι εξαιρετική. Sent from my Redmi Note 3 Pro ” Με την απάντηση αυτή είμαι καλυμμένος και θεωρώ την όλη "αντιπαράθεση" ως μη γενόμενη, ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλη την κοινότητα.
-
Θεωρώ lallasgr ότι αυτά που έγραψες παραπάνω (εν θερμώ κατ' εμέ), δε γράφτηκαν προκειμένου όλοι εμείς να βγούμε και να πούμε μπράβο σε όλους αυτούς που ασχολούνται πιο εντατικά με το αντικείμενο (ίσως και λόγω περισσότερων γνώσεων πάνω στο λογισμικό), στην αρχή του κειμένου και στην παράγραφο " Να ξέρετε πάντως πως εδώ είμαστε μια κοινότητα............................ Αν εσείς το βλέπετε σαν τεχνικό τμήμα και τίποτε άλλο καλύτερα να ψάξετε αλλού βοήθεια!" διακρίνω κάποια αγανάκτηση και κάποιον ε…
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΑπό ότι είδα 106 έγραψε το κοντέρ.
-
How to Spot a Fake Xiaomi Phone
PanXan - - Tips & Tricks
ΜήνυμαThank you for the tips, very good guide.
-
Πρόβλημα επεξεργασίας επαφών
PanXan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΛοιπόν, μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο και ανακαλύπτοντας την ίδια ερώτηση από πολλούς χρήστες της MIUI η λύση βρέθηκε. 1. Κατ' αρχήν οι επαφές που βρίσκονται στη SIM δε δέχονται επεξεργασία. 2. Το πρόβλημα λύνεται ως εξής : α. Πατάτε ρυθμίσεις -> Εφαρμογές συστήματος -> Επαφές -> Εισαγωγή/Εξαγωγή επαφών ->Εισαγωγή από κάρτα SIM1 (εγώ διαθέτω μια κάρτα) -> Τηλέφωνο (Μόνο στο τηλέφωνο χωρίς συγχρονισμό). β. Τώρα όπως θα διαπιστώσετε στις επαφές υπάρχουν διπλοεγγραφές, οπότε κάνετε την επεξεργασία …
-
Πρόβλημα επεξεργασίας επαφών
PanXan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, αν και πολέμησα με το "θηρίο" δεν κατόρθωσα να το επιλύσω οπότε απευθύνομαι στους πιο "ψαγμένους" με τη MIUI. Το πρόβλημα είναι ότι όσο και να προσπάθησα να επεξεργαστώ τις επαφές μου (τόσο μέσα από τη συσκευή όσο και από το MiPCSuite), αυτές χάνονται και επανέρχονται στη πρότερη κατάσταση μετά από επανεκκίνηση του κινητού. 1. Να αναφέρω ότι η επαφές που πήγα να επεξεργαστώ είναι περασμένες μέσα στην κάρτα SIM. 2. Η έκδοση MIUI είναι η 7.0 Stable (7.0.16.0.0. LXKCNCI) 3. Κατά…
-
Μια μικρή ένσταση όσων αφορά τις επικεφαλίδες των θεμάτων (είναι βέβαια θέμα των χρηστών και όχι των διαχ/στών), εάν αναφέρεται επακριβώς το πρόβλημα στην επικεφαλίδα (π.χ. πρόβλημα δικτύου ή πρόβλημα με το WIFI),θα είναι πιο εύκολο για κάποιον που ψάχνει να βρίσκει και την απάντησή του και όχι με επικεφαλίδες του τύπου (π.χ. νέος χρήστης, άσχετος με το αντικείμενο κ.λ.π.). Οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετές φορές πήγα να ανοίξω κάποιο θέμα για να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη λειτουργία του τηλεφώνου,…
-
Xiaomi - MI4c Reliability Test
PanXan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν είναι σωστό που κοινοποιώ το παρακάτω video, απλά ήθελα να το δουν οι κάτοχοι του Mi4c όπως και εγώ για να ξέρουν τα τεστ αντοχής - αξιοπιστίας του κινητού τους. youtu.be/K53vO9u0BE4
-
Καλησπέρα κυρίες/οι, ήρθα και εγώ στη παρέα σας με το καινούργιο μου κινητό (παραλαβή σήμερα από Κίνα "AliExpress"), προς το παρόν δε θα σας κουράσω με ερωτήσεις διότι ακόμα το επεξεργάζομαι, απλά να σας αναφέρω ότι "φοράει" την MIUI 7.0 (7.0.16.0.0) και 4G: FDD LTE B1/B3/B7 (1800/2100/2600MHz), TDD-LTE B38/B39/B40/B41.