Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 109.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αναστέλλονται επ αόριστον όλες οι ARΩMA ROM για τις συσκευές που έχουν Android 9 ROM Θα το βρεις σε κάθε ανάρτηση rom τους τελευταίους μήνες...” Εμένα που φοράει την τελευταία aroma είναι android 8. Το έχω δει το μνμ απλά μου κάνει εντύπωση που τόσο καιρό δεν έχει βγει κάτι. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαHandshaker και καθάρισες.Παράθεση από Lambert: “Παιδιά μια ερωτηση. Προσπαθω μεσω usb να μεταφερω σε mac τις φωτογραφιες μου και δεν βλεπει το τηλεφωνο σαν εξωτερικο σκληρο δισκο. Τι να κανω? Ευχαριστω.” Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από plessinho: “Μόλις παρατήρησα ότι η Ρομ που πήγα και πέρασα ήταν stable και εγώ χρησιμοποιώ dev οπότε μάλλον για αυτό μου έκανε νούμερα. ” αλλάζοντας από dev σε stable και αντίστροφα χρειάζεται factory reset. Αλλιώς πιθανότατα θα έχεις διαφορά θέματα.” Ναι έκανα βλακεία από βιασύνη. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από plessinho: “Καλησπέρα, δοκίμασα να βάλω σήμερα που γύρισα στην βάση την beta v10 rom αλλά κολλάει στο logo όπως και οι 2 προηγούμενες rom που είχα δοκιμάσει. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Καμία ιδέα για το τι πηγαίνει στραβά; ” Format Data + Factory Reset για να φύγουν όλα τα πιθανά Encryptions από άλλη ROM και μετά Flash την Beta Miui 10. ” Τελικά αντιμετώπιζα κάποιο θέμα με την σύνδεση usb με το imac αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστώ και πάλι για την άμεσ…
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΞέρει κάποιος πως το κάνουμε reset; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “Εχω την ARWMA 8.5.3 ... βρισκει ανανεωση ... την καταβαζω την κανω εγκατασταση αλλα το κινητο μετα δεν ανοιγει, κολλαει στο mi logo και οι 3 τελειες που γυριζουν.” Και εμένα όταν δοκίμασα να βάλω την επόμενη κολλούσε στο logo άρωμα και ξαναπέρασα την 5.3 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
περιθώριο
ΜήνυμαΑυτό το άτιμο το περιθώριο κάτω που βάζουν όλες οι εταιρίες κάνει άσχημο το αποτέλεσμα όλο.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Οποία ποιο πρόσφατη βρεις developer κατά προτίμηση. :D” Ελληνική ρομ έτσι; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Οποία ποιο πρόσφατη βρεις developer κατά προτίμηση. :D” Θα δοκιμάσω την τελευταία τοτε. Έχεις να προτείνεις κάποιον οδηγό ή απλά κατεβάζω την τελευταία και την βάζω μέσω της εφαρμογής αναβάθμιση; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Έχεις μείνει πολύ πίσω σε ότι αφορά τις Rom. Το κακό είναι πως αν δεν κάνω λάθος, από κάποιο σημείο και μετά, έχει γίνει αλλαγή στο μέγεθος των partition της συσκευής, και δεν είναι δυνατόν τώρα να βάλεις κατευθείαν την τελευταία ROM η το twrp recovery χωρίς πρώτα να βάλεις fastboot rom (τελευταίες version) ώστε να ενημερωθούν τα partitions της συσκευής με τα νέα τους μεγέθη. :D” Οπότε να δοκιμάσω να περάσω κάποια ρομ πρώτα από fastboot? Αν ναι ποια λες; Στάλθηκε από το M…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μπαίνουμε στην επιλογή install/από κάτω δεξιά επιλέγουμε install image/βρίσκουμε το αρχείο του twrp και πατάμε πάνω του/επιλέγουμε recovery απο την λίστα που θα μας δώσει και κάνουμε swipe to confirm flash. Όταν ολοκληρωθεί με επιτυχία γυρίζουμε με το βελάκι τέρμα πίσω και μπαίνουμε στο reboot. Εκεί μέσα επιλέγουμε recovery για να μπει στο καινούριο twrp που μόλις εγκαταστήσαμε..” Recovery δεν μπαίνει το κινητό πλεον. Όταν έμπαινε είχε μόνο την επιλογή install update.zi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Οι τρόποι εγκατάστασης περιγράφονται εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI” Τον πρώτο τρόπο δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω μιας και η recovery έχει επιλογή μόνο για install zip οπότε πήγα στο 2 όπου και το έκανα βήμα βήμα και για τα 2 recovery που είχε άλλα το αποτέλεσμα ήταν να μην μπαίνει πλέον ούτε στο παλιό recovery. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk