Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 109.

• ROM Update

plessinho - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Πέρα από τον τρόπο του fastboot υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω την recovery ώστε να τον δοκιμάσω; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ποια ROM έχεις στην συσκευή ?” 5.6.11 dev Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Η twrp εγκατάσταση έγινε; Μπαίνεις twrp δίνοντας αυτήν την εντολή μετά την εγκατάσταση; fastboot boot TWRP_3.1.X.X.img” Έγινε η εγκατάσταση αλλά δεν μπαίνει στην twrp. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ROM Update

Μήνυμα

Καλησπέρα, έκανα την διαδικασία εγκατάστασης της twrp μέσω fastboot αλλά όταν κάνω reboot με πατημένο το + για να μπει recovery κολλάει στο logo mi. Έχω δοκιμάσει να βάλω και τα 2 twrp που βρήκα(3.1.0-0 & 3.1.1-1) με το ίδιο αποτέλεσμα. Δοκίμασα να μπω σε recovery από την αναβάθμιση και πάλι δεν μπήκε. Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει παιχτεί; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

plessinho - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αναστολή των ROM Update μέχρι τις 2 Μαρτίου λόγο της Κινέζικης πρωτοχρονιάς !” Ευχαριστώ για την απάντηση! Μιας και έχουμε κάποιο καιρό μέχρι τότε ποια είναι η διαφορά της αρομα; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αναβάθμιση θα βγει αυτή την βδομάδα στην Ελληνική; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “εφόσον έκανες restore θα γυρίσει σε αυτή που έκανες restore. Λογικό δεν είναι;” Βασικά νόμιζα ότι θα επαναφέρει μόνο τα δεδομένα μου όχι όλη την ρομ. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από plessinho: “Άλλο θέμα μου τώρα είναι ότι μετά το restore γύρισε στην 8.1.11 πάλι... ” αχαχαχαχα Γιατί έκανες Restore του Backup που πήρες από το TWRP ? Δεν πέρασες την νέα διορθωμένη ROM που σας στείλαμε ? Αντε πάλι Flash την νέα ROM .... :lol:” Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κάνω επαναφορά αφού περάσω την ρομ; Έκανα επαναφορά για να μην ξαναστηνω πάλι το κινητό από την αρχή. Ή μήπως δεν μπορώ να το αποφύγω αυτό; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapat…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Η λύση είναι η εξής: 1. Μπαίνουμε στο TWRP recovery 2. Πάμε Advanced > File Manager 3. Κατόπιν πάμε μέσα στο φάκελο /data/system 4. Διαγράφουμε τα παρακάτω αρχεία password.key pattern.key locksettings.db locksettings.db-shm locksettings.db-wal =============== Ιαν 24th 2018, 12:22am =============== Παράθεση από intheend: “Διόρθωση, βρήκα την 1η παραξενιά, δεν μπορείς να μπεις recovery από το power off menu.το μάτιασα... ” To Power Menu θα διορθωθεί στις επόμενες Version κα…

• Μετά από factory reset όντως έστρωσε αλλά έχω άλλο θέμα τώρα. Μετά την πρώτη εκκίνηση έκανα reboot στo recover κάνω restore και μόλις κάνει εκκίνηση μου ζητάει κλασικά pin για τις κάρτες βάζω ΟΚ και μετά τον 4ψήφιο κωδικό οπότε και βάζω αυτόν που είχα πριν. Το θέμα είναι ότι δεν τον δέχεται. Τι κάνω τώρα;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Η rom έχει γίνει reupload και σας στείλαμε 2ο mail. Κατεβάστε την πάλι και κάντε την flash. Αν συνεχιστεί το πρόβλημα τότε το backup από το twrp recovery και το factory reset είναι πιθανώς η λύση. Εχει περαστεί σε άλλους με επιτυχία. Και φυσικά θα πρέπει να κάνετε flash το νέο recovery πως προτείναμε και όχι αυτό που κάνατε flash την 8.1.11” Μιλάς για το 2ο email ή στείλατε κάποιο καινούριο; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιβεβαιώνω και εγώ το θέμα υπάρχει παλι. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από plessinho: “Και εγώ ξαναγύρισα στην 8.1.11 γιατί δεν διορθώθηκε το θέμα. ” Θα γίνει σε λίγο Reupload της ROM καθώς προφανώς δεν ανέβηκε Σωστά.. :D” Όλα καλά απλά ενημέρωσα και για τους υπόλοιπους... Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ ξαναγύρισα στην 8.1.11 γιατί δεν διορθώθηκε το θέμα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις την περασα. Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με τον από πάνω. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμείς που είχαμε περάσει την 8.1.11 πριν την ελληνική πρέπει να κάνουμε factory reset?

• Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι το πόσο αργά φορτίζει με την Ελληνική ρομ αλλά θα περιμένουμε την επόμενη σιγά. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πάρε έναν ευρωπαϊκό φορτιστή samsung με ίδια Volt και Amber (5V-3A πχ ) και θα είσαι ΟΚ. Επίσης δεν χάνεις τίποτα να κοιτάξεις και στο Golden Hall που έχει το Mi store μήπως πουλάνε Xiaomi φορτιστές :)” Δεν ήξερα ότι υπάρχει mi store θα πάω μια βόλτα σίγουρα! Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi6 φορτιστής

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω μία παραξενιά και θέλω να πάρω έναν φορτιστή για να αντικαταστήσω τον εργοστασιακό γιατί μου την σπάει να τον έχω με τον αντάπτορα. Το έχει κάνει κανείς; Να πάρω έναν επώνυμο fast charge 3.0 και είμαι εντάξει ή θέλουμε κάτι πιο συγκεκριμένο; Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε απάντηση.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Καλό βράδυ Καρντάση, αφού δεν το κατάλαβες με φωτογραφία φαντάσου να το έγραφα κιόλας.” Δεν ξέρω ξένες γλώσσες δυστυχώς. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk