Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 109.
-
Δεν μπαίνει στο recovery
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιος οδηγός εδώ στο φόρουμ; Γιατί προσπάθησα με αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι.
-
Δεν μπαίνει στο recovery
ΜήνυμαFastboot μπαίνει αλλά δεν ξέρω πως να περάσω ρομ από εκεί...
-
Δεν μπαίνει στο recovery
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά αφού αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία v6 ρομ την ελληνική μετά από τόσο καιρό στην beta το κινητό κάνει βλακείες και μου γράφει ότι δεν έχει χώρο στον δίσκο. Αρχικά να πω ότι έκανα βλακεία μιας και η εγκατάσταση έγινε από recovery χωρίς να κάνω wipe. Οπότε λέω εντάξει δεν τρέχει κάτι την ξαναπερνάω από την αρχή κάνοντας wipe. Πάω στις λήψεις επανεκίνηση σε recovery κλείνει ανοίγει και μένει στο σήμα το κλασικό Μi κολημένο εκεί όση ώραι και να το αφήσω. Βγάζω μπαταρία …
-
Καλή τύχη σε όλους μας
-
Απ: Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΠαράθεση από karamiltos: “Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην karamiltos, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Νοε 23rd 2014, 12:42am <br /> Προφίλ: @karamiltos <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης.” Καλώς σας βρήκα παιδιά!! Αν και δεν είμαι κάτοχος κάποιας συσκευής της xiaomi, μπήκα στην κοινότητα για να ενημερωθώ σχετικά με το RedMi Note Pro 4G (ενδιαφέρομαι να το αγοράσω το προσεχές διάστημα). Το φόρουμ σας…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΝα μοιραστώ μαζί σας ότι εχθές είχα την ευκαιρία για πρώτη φορά να τρέξω antutu σε SG4 με τον 600αρη και τα 2 αποτελέσματα που μου έβγαλε ήταν κάτω από τα 22Κ οριακά(21900κάτι) την στιγμή που το mi2s μου έχει βγάλει μέχρι 28013!Μπράβο στην xiaomi δεν περίμενα τέτοια διαφορά.Θα τρέξω και σε 8-πύρινο SG4 antutu και θα σας πω τα αποτελέσματα...
-
Ναι μεν Αλλά !
ΜήνυμαΣτο MIUI με έχει χαλάσει που δεν έχω διόρθωση κειμένου στο πληκτρολόγιο. Από κινητό έχω το Mi2s καθάρα λόγο μεγέθους που είναι καλό ίσως λίγο λεπτότερο θα μπορούσαν να το κάνουν, θα ήθελα να παίρνει sd πιο πολύ για το ψυχολογικό κομμάτι μιας και δεν την έχω χρειαστεί και ας έχω το 16άρη. Στο mi3 με χάλασε πολύ η εμφάνισή του και το τεράστιο μέγεθός του θα μπορούσαν έστω να είναι μικρότερο. Από εκεί και πέρα περιμένω να δω το tablet της xiaomi.
-
Παιδιά έχουμε κανένα νέο για την ταμπλέτα που θα βγάλει η xiaomi?
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΦίλε μου κατέβασε κάποια επόμενη έκδοση και πέτα την χύμα στο internal storage και κάνε αναβάθμιση από τον updater. Αν θέλεις Ελληνικά κατέβασε multilag έκδοση.Τις εκδόσεις που σου λέω μπορείς να τις βρεις εδώ στο φόρουμ. Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και αυτό έκανα και μου βγάζει τις επόμενες εκδόσεις κανονικά, αν κατεβάσεις την 3.8.23 πριν την περάσεις κατέβασε καλού κακού κάποιο πρόγραμμα πληκτρολογίου πριν την περάσεις γιατί ανέφεραν πρόβλημα με το πληκτρολόγιο κάποιοι... Αυτά από εμένα να …
-
μακάρι να είναι 7-8 ίντσες το ταπλετακι για το χτυπησω!!!Περιμενουμε με αγωνία!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΦίλε εγώ είμαι κάτοχος του 16γιγα και είμαι πολύ ευχαριστημένος το πήρα από το ibuygou άλλα υπάρχει και το merimobiles με το οποίο συνεργάζεται και το φόρουμ και υπάρχει και έκπτωση για εμάς! Αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη από xiaomi θα πρέπει να περιμένεις να βγει το mi3 στις 5 ίντσες και αυτό με πολύ δυνατό hardware...