Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 88.
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΕ τότε να το ψάξω αν είναι.!!αν το έχει το παραπάνω παιδί να το δούμε. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Λογικά ναι... Μεσα σε twrp θυμάσαι αν δουλεύει;” Οχι το ίδιο δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Και εάν είναι θέμα hadrware... εδώ είσαι: Τι λες? Θα το ανοίξεις? ” Δικό σου είναι αυτό φιλέ μου?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαλογικά αν ήταν θέμα software και όταν πέρασα την developer θα δούλευε αν ήταν η δόνηση,έτσι δεν είναι??
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαχαχαχα το θεμα μου ομως δεν ειναι το ξεκλειδωμα αλλα η δονηση οπως αρχικα εχω αναφερθει!!!!!ακομα τιποτα δεν εχω!!!
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυματην εβαλα αλλα τωρατο προγραμμα μου βγαζει αυτο!!
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαπαω να την τρεξω μεσα απο το update του κινητου ααλλα λεει not verified,ηπως πρεπει να περασω twrp γιατι δεν υπαρχει μεσα ποια!
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαxiaomi-miui.gr/community/wsif/…0-1-0-Xiaomi-Mi-Note-Pro/ αυτη μηπως?
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαποια μου προτινετε?
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαναι ναι σωστα!!!με την 7.3.1 μου ελεγε οτι ειναι κλειδωμενο και τωρα μου με την 6,9,1 μου λεει οτι ειμαι ξεκλειδωτος...τωρα ποια να περασω για να μεινω ξεκλειδωτος?
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαπαιδια μολις περασα την rom toy developer μου λεει οτι το κινητο ειναι unlock!opote na perasv ayth twra?https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6001-Stable-V8-0-1-0-Xiaomi-Mi-Note-Pro/
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαεκανα ρεσετ παλι τιποτα!!
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυματο εκανα κανονικα εχει συνδεθει!!!θα κανω επαναφορα να σβηστουν ολα!και ξανα παλι!
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαστο κινητο??το ειχε ειδδη μεσα!!το εσβησα και το ξανα εβαλα το account αλλα τα ιδια!
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαπαιδια sos περασα την developer και πηγα να κανω unlock την συσκευη (γτ πηρα permission)απο την miui, αλλα στο 50% μου το πεταει εξω και δεν μου κανει verification την συσκευη!ξερετε τι μπορει να φταιει?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από babbis87: “Μήπως ξέρει κάποιος αν η developer rom έχει ελληνικά??? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” H Ελληνική GTV Developer έχει 100% Ελληνικά! Η κινέζικη Developer δεν έχει. Η Global ...τώρα μαθαίνει (έχει περίπου 40% Ελληνικά, στα μενού της... τα υπόλοιπα είναι αγγλικά)” Κατέβασα την developer από το site της miui.https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader/?pageNo=1& από εδώ.!! Στάλθηκε από το …
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΜήπως ξέρει κάποιος αν η developer rom έχει ελληνικά??? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμανα εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!!!!
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαkoita θα κατεβασω την developer θα την περασω αυτην πρωτα και μετα θα κανω unlock!!!οπως το λεει ο οδηγος,για ασφαλεια λεω να το κανω ετσι!!!μην κολλησει κανενα κινητο!!
-
Πρόβλημα με δόνηση.
Μήνυμαναι αυτο ρωταω να κανω unlock με τηνρομ που ειμαι η να κατεβασω απο το site την developer απο το site της miui?