Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 88.

• Πρόβλημα με δόνηση.

babbis87 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

κοιτα οταν το πηρα δεν ειχε δονηση και γι αυτο το ψαχνω για να το ξεκλειδωσω,μηπως φταιει αυτο!ο προηγουμενος ειχε την 7.2.4 και εγω οταν το πηρα περασα την 7.3.1 ελληνικη!!

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

κοιτα το οτι το ειχε ξεκλειδωσει ξανα το κινητο, το παλικαρι που το ειχε μου το ειχε πει,φανταζομαι πως δεν μου ελεγε ψεμματα!πως μπορει να κλειδωσε παλι? ωστοσο σημερα εκανα αιτηση για unlock stin xiaomi,ξερει περιπου ποτε μου στελνουν τον οκ για να ξεκλειδωσω?

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

υπαρχει στην αρχη του ποστ!!!

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

Μπα δεν νομίζω έχω την 7.3.1. Ελληνική.!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ καλημερα ηθελα να ρωτησω κατι ,διαβασα στον οδηγο για να ξεκλειδωσεις bootloader πρεπει να κατεβασω την developer rom του κινητου,δεν μπορω να ξεκλειδωσω με την ρομ που εχω τωρα???

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

οκ το βρηκα απο εδω Ξεκλείδωμα του Bootloader.?

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

μετα ποιον οδηγο να ακολουθησω για ξεκλειδωμα...μπορω να το κανω με την βοηθεια καποιου γτ δεν ειμαι και πολυ σχετικος!!!!!!σας ευχαριστω ολους πολυ για την βοηθεια!!!οποτε το προβλημα της δονησης μπορει να προερχεται απο εκει? αν εχω καταλαβει καλα κατεβαζω την FASTBOOT ROM ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ μου και την περναω μεσω miflash tool.και μετα ξαναπερναω την ελληνικη? τα ειπα σωστα?

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

μηπως μπορω να βρω καπου απο που ξεκλειδωνω??μπορω να μεινω ετσι μεχρι να ερθω ελλαδα και για να κανω κατι πιο σιγουρα???δεν θα εχω καποιο θεμα αν μεινω ετσι σωστα?

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

παιδια τα καταφερα!!!!αλλα απο οτι φαινεται ειμαι κλειδωμενος!

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

φιλε μου τους εκανα εγκατασταση τους drivers τωρα ξανακανω την διαδικασια?

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

αυτο μου βγαζει φιλε μου!!

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

σαν φορητη συσκευη!!!

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

Οχι το απενεργοποίησα.!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Miflash,mipcsuite και αν έχεις window 10 ίσως και αυτό.” Δυστυχώς πάλι τίποτα δεν μου βρίσκει την εντολή "fastboot devices". Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

φιλε μου μολις συνδεω το κινητο σε fastboot mode ο υπολογιστης μου λεει οτι δεν ειναι η δυνατηεγκατασταση του λογισμικου...μαλλον θα πρεπει να κατεβασω τους drivers...μηπως γνωριζει καποιος απο που μπορω να τα κατεβασω?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν είμαι εδώ μετά βάλε ένα teamviewer να μπω να στο κάνω να μην παιδεύεσαι...” Δυστυχώς αυτή την στιγμή πού μιλάμε είμαι Πολωνία με ένα καράβι γιατί ταξιδεύω ,γυρίζω Ελλάδα μέσα στον μήνα..οπότε λίγο δύσκολο το teamviewer.!!!ευχαριστώ πολύ πάντως. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Φυσικά και μέσα...... Ακολούθησε τις οδηγίες..” Εκανα φιλέ μου το αρχέιο extract μέσα στον c όχι όμως σε κάποιον φάκελο.έτρεξα το cmd αλλά μάλλον το γράφω λάθος.μετά το cd έχει κενό???ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου...θα συνεχίσω μετά την προσπάθειά γιατί έχω δουλεία τώρα.ευχαριστώ πολύ πάντως. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

Τις εντολές τις βάζω μέσα ρε " η όχι?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τώρα μιλάς σωστά.... Εδώ προσπαθούμε να σας προστατέψουμε...... Αν κλείδωσε.. που δεν νομίζω .. μην κάνεις κάτι απλά πες μου.” Το cmd πού λέει στον οδηγό τι είναι..sorry αλλά είμαι και λίγο άσχετος. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με δόνηση.

Μήνυμα

Οκ φιλέ μου απλή ερώτηση έκανα... θα κατεβάσω τα άρχεια και θα προσπαθήσω να το κάνω. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk