Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.
-
Είμαι ο Μάκης απο Θεσσαλονίκη περιοχή Καλαμαριά 50αρης έγγαμος με μια υπέροχη ζωηρή 12χρονη κόρη, gadgetakias ανάλογα με τα οικονομικά, τελευταία όμως απέχω, και εργάζομαι στον ποιο αγαπητό Οργανισμό(?) της Θεσσαλονίκης, ο κόσμος λέει τα καλύτερα λόγια($%&%$@#$^&%) γι αυτόν........ Επίσης είμαι αυτοδίδακτος τεχνικός Η/Υ - Δικτύων, παλιό ιδρυτικό μέλος του Ασύρματου Δικτύου TWMN το οποίο τελείωσε άδοξα για τον νομό Θεσσαλονίκης. Όχι δεν έχω Xiaomi, είμαι χρόνιος iphonakias 4S τώρα, αλλά τελευταία…
-
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα, έχω στην κατοχή μου το Xiaomi Redmi 3S το οποίο είναι ενός φίλου και θέλει να του περάσω τα ελληνικά, το αγόρασε από κινεζομάγαζο μέσω ίντερνετ πριν 1 μήνα περίπου, με τους οδηγούς εδώ στο φόρουμ όλα καλά, έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά, αλλά εγώ κάπου έχασα την μπάλα. Καταρχήν κάποιες πληροφορίες για την συσκευή, αν κάνετε κλικ πάνω στο όνομα της συσκευής σας πάει στην σελίδα που αγοράστηκε, επισυνάπτω παρακάτω φωτογραφίες στοιχεία από την συσκευασία, About pho…