Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Προχτές, και μετά από αρκετές δυσκολίες αλλά με τη βοήθεια του @ktsiaras , κατάφερα να βάλω την καινούρια ρομ 8.1.25 στο mi6 (sagit) και όλα λειτουργούν καλά (αφού τα έκανα ένα ένα από την αρχή), απλά θα ήθελα να κάνω δύο "εγκυκλοπαιδικες" ερωτησεις: 1) από την 8.1.25 πως μπορούμε να κάνουμε "downgrade" σε προηγούμενη ρομ (π.χ. 7.12.7 - όχι OREO) 2) με την 8.1.25 στο mi6 (sagit) στο pokemon go μου βγαζει τώρα "unable to authenticate. please try later" (δεν είμαι banned), ξαναδοκιμάζω μετά και πά…

• @ktsiaras τα βήματα που έκανα ήταν: 1) backup απο το twrp, 2) install το καινουριο twrp, 3) install την καινούρια rom (8.1.18), 4) έκανε reboot και μπήκε κανονικά (ολές οι εφαρμογές κλπ μέσα) αλλά 1) όλες οι εφαρμογές ήταν εκτός φακέλων, και 2) το menu και το home button δε δουλευαν, ενώ το back δουλευε κανινικά. Εσύ μετά τι έκανες ακριβώς και έφτιαξε??? Χρειάζεται να κάνω factory reset ή κάτι άλλο???

• Έβαλα χτες την καινούρια rom (8.1.18) στο mi6 (sagit) κι πέραν των θεμάτων που διαβάζω πιο πάνω, έχω θέμα με τα navigation buttons. Το menu και το home button δε δουλεύουν, ενώ το back δουλεύει κανινικά. To home δουλεύει μόνο στο fingerprint unlock, και τ ο back δεν κάνει τίποτα, ούτε με long press. Έχει κάποιος το ίδιο θέμα ή μήπως γνωρίζετε τι παίζει???

• Δοκίμασα σήμερα να βάλω την καινούρια rom ΧTRV-8.1.11 στο Mi6 (sagit) μου, αφού πρώτα φλάσαρα επιτυχώς το καινούριο TWRP-3.2.1-0 (για sagit), μου έβγαλε μήνυμα (στο twrp) "no digest file found" και έκανε fail το φλασάρισμα της rom. Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό? Έκανα κάτι λάθος?