Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Παιδιά καλησπέρα. Έχει βάλει κανείς άλλος την ρομ σε note 3 pro, για να γράψει εντυπώσεις; Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Για να πάω από 8.5 xtvr stable rom (kenzo) σε 9 aroma stable, θέλει κάποια άλλη διαδικασία ή την ίδια διαδικασία που θα έκανα από 8.5 xtvr σε 9 xtvr; Ευχαριστώ
-
Παιδία η 8.5 στο redmi note 3 pro είναι άψογη. Έχει βελτιωθεί κατά πολύ η μπαταρία, στοιχείο που στις προηγούμενες η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα. Επίσης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ ο φωτισμός.
-
Οκ με τη διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής έφτιαξε.. Ευχαριστω...
-
Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Μόλις την πέρασα, όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή καθημερινές ταπετσαρίες σταμάτησε να λειτουργεί .. Μπορώ να το φτιάξω με κάποιο τρόπο;;
-
παιδια καλημέρα και χρόνια πολλά. Μια ερωτηση. Στο gboard δεν μου εμφανιζει το εικονίδιο του μικροφώνου που ειναι για την φωνητική εισαγωγη. Εχω παρατηρήσει οτι οσα κινητα ερχονται με την global rom το εικονίδιο αυτό υπάρχει. Στο κινητο μου που εχω την 8.2.1.0 και σε οσα εχω βαλει την ελληνική ρομ το εικονίδιο αυτο δεν υπάρχει. Υπάρχει καποια λύση γι αυτό;; Ευχαριστώ
-
παιδια καλημέρα και χρόνια πολλά. Μια ερωτηση. Στο gboard δεν μου εμφανιζει το εικονίδιο του μικροφώνου που ειναι για την φωνητική εισαγωγη. Εχω παρατηρήσει οτι οσα κινητα ερχονται με την global rom το εικονίδιο αυτό υπάρχει. Στο κινητο μου που εχω την 8.2.1.0 και σε οσα εχω βαλει την ελληνική ρομ το εικονίδιο αυτο δεν υπάρχει. Υπάρχει καποια λύση γι αυτό;; Ευχαριστώ
-
Καλησπερα στο forum, μετα απο 2 μερες χρησης της 8.2 στο Νote 3 pro (Kenzo) ολα λειτουργουν τελεια. Για την μπαταρια δεν ειδα καμια διαφορα, την ιδια καταναλωση εχω με την προηγουμενη εκδοση. Να διευκρινησω οτι την νεα ρομ την περασα μεσω του updater της συσκευης και δεν ειχα κανενα προβλημα.
-
Παιδιά την έβαλα και γω ολα μια χαρα δουλευουν προς στιγμήν.. Θα ξανα γραψω εντυπωσεις με απο 2-3 μερες χρήσης..
-
Καλησπέρα παιδιά, Μια ερώτηση, θα βγεί και fixed έκδοση για redmi note 3 pro (kenzo);
-
Την εβαλα και γω επιτελους, μετα απο πολλες μερες αναμονης για εκ νεου αδεια ξεκλειδωματος του bl.. Ολα λειτουργουν καλα, εκτος απο ενα μηνυμα σε μια επανεκκινηση "Κατι πηγε στραβα". Επισης καποιες φορες τρωει κατι σκαλωματα η πυξιδα και ζηταει ανα τακτα χρονικα διαστηματα βαθμονομηση. Αλλα γενικα το κινητο λειτουργει αψογα.. Χιλια μπραβο για τον οδηγο. Αν καποιος εχει καμια ιδεα για το προβλημα της πυξιδας ας βοηθησει.
-
ρε παιδια καλημερα.. εχει κανεις καμια ενημερωση απο το αλλο forum με το τι γινεται με τις επαναενεργοποιησεις.. μου εχει μπει η σφραγιδα εδω και 5 μερες και τιποτα ακομα.. εντωμεταξυ τους στελνω και μυνημα και με γραφουν κανονικα.. εχεις καποιος καμια ενημερωση σχετικα;;
-
Παιδια καλησπερα, οσοι εχετε κανει αιτηση για να σας ξανα δωσουν αδεια ξεκλειδωματος ποσες μερες περιπου σας πηρε.. Εμενα μου εχουν βαλει την σφαγιδα submit αλλα εδω και 2-3 μερες τιποτα..
-
πως ονομαζεται το νημα αυτο φιλε μου , γιατι δεν το βρισκω. τον τιτλο εννοω.. σ ευχαριστω εκ των προτερων
-
Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση.. Οταν ξανα αιτηθουμε για να παρουμε αδεια για να ξεκλειδωσουμε τον bl ποσο καιρο περιπου κανει;; Μηπως με εχουν αγνοησει;; το τελευταιο μηνυμα που μου εστειλαν ηταν αυτο "reapply for unlocking". πρεπει να κανω κατι αλλο περα απο το complain;; ευχαριστω
-
Παιδια στην περιπτωση που συμβει οντως αυτο Sorry, your application has been rejected. Πρεπει να κανουμε αιτηση ξεκλειδωματος οπως εχει αυτος ο οδηγος;;: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool
-
παιδια μια ερωτηση. εχω την stable 8.0.5.0 . δεν μπορω να περασω την mm με τον updater του κινητου απευθειας; αν το κανω με το updater τι θα γινει;