Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
Παιδιά καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το κινητό και θέλω βοήθεια αν ξέρει κάποιος . Εχω την ελληνική 8.0.5.0 xtrv stable rom. Επειδή το κινητό ειναι ρουταρισμενο δεν τρέχουν οι εφαρμογές τραπεζών. Αν κάνω unroot το κινητό θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Αν το κανω unroot μετα για να περάσω αναβάθμιση θα πρέπει να το ξαναρουταρω;
-
παιδια sos οποιος γνωριζει ας βοηθησει γιατι τα χω παιξει..εκανα τον οδηγο unbrick και ολα καλα . μετα παω να βαλω την ελληνικη , βαζω τη ελληνικη ρομ στο κινητο , μπαινω στο twrp mode παω να κανω το wipe και μου λεει faild. μετα παω πισω με το βελακι για να βρω την ρομ που εχω βαλει στο κινητο και πουθενα .. πως να προχωρησω.. ωστοσο δεν μπαινει και μεσα στο android τωρα..
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαυπαρχει τετοιος οδηγος για το note 4 ή να δω τον οδηγο του note 3 pro;; ειναι πανω κατω τα ιδια βηματα; οντως παλι τα ιδια μου κανει και με τη stable china.
-
Μήνυμαμπορω να ξεκλειδωσω με stable china ή αφου την βαλω να βαλω την dev china και να ξεκλειδωδω;
-
Μήνυμαmiui global 8.0 | stable 8.0.5.0.0(MBFCNDG)
-
Μήνυμαπαιδια καλησπερα, παω να ξεκλειδωσω ενα note 4 για να του βαλω την ελληνικη ρομ και αντιμετοπιζω το εξης. εχω κατεβασει την dev της κινας την εχω περασει μεσα στο κινητο , παω να επιλεξω το zip απο το updater και μολις το επιλεγω μου λεει no updates available. τι πρεπει να κανω;
-
Καλησπερα παιδια.. 1) αν εχω κανει ολες τις διαδικασιες και εχω περασει την ελληνικη ρομ (stable) μετα αν ξανα κλειδωσω τον bootloader θα εχω μεγαλυτερη ασφαλεια στο κινητο;; 2) αν τον ξανα κλειδωσω χανω κατι (οσον αφορα δυνατοτητες); και 3) αν καποια στιγμη θελω να τον ξανα ξεκλεισωσω πρεπει να κανω ολες τις διαδικασιες απο την αρχη;; (δηλαδη αιτηση στην xiaomi;)
-
Παιδια καλησπερα. Ενα φιλαρακι παραγγειλε το Note 4. Ξερουμε περιπου ποτε βγαινει ελληνικη ρομ για αυτο;;
-
Stable vs Dev
ΜήνυμαΕδω θα βρεις πολλες απαντησεις.. Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.
-
Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Download Αυτή;;; σορρυ που σε πριζω αλλα φοβαμαι μην κανω καμια πατατα.. εγω αυτη τη στιγμη εχω την ελληνικη stable. θα περασω την deleloper china απο την αρχη (ολα τα βηματα του οδηγου που μου ειπες;;) και το συγκεκριμενο αρχειο απο την κινεζικη και μετα θα ξανα βαλω την ελληνικη;;;