Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
χαιρετω την παρεα .. προκειται για φιλο που αγορασε το νοτε3 αυτην την εβδομαδα ... εχω δυο ερωτησεις 1. για να βαλω αυτην την ρομ εδω που γραφετε πρεπει να εχει ξεκλειδωτο bootloader ??? 2. η ρομ εχει ρουτ??? 3. το βασικο προβλημα με την ρομ που εχει ηδη ειναι οτι δεν εχει ροοτ 6,1,** ευχαριστω και ζητω συγνωμη εαν εχουν αναφερθει ολα ... οποιος εχει διαθεση ας βοηθησει λιγο μην του το μπρικαρω και τρεχουμε
-
καλη φαση ... καλη επιτυχια σε ολους...
-
Παράθεση από Geowrc: “Παράθεση από georgegamma: “Κατέβασα την 4.9.5 μέσω ΟΤΑ. Συνεχίζω σε flash, και μου βγάζει ένα παραθυράκι (Εγκατάσταση ZIP) με τις επιλογές: Πρώτα BackUp Wipe Data Wipe Cache (τσεκαρισμένο) Πατάω "Εγκατάσταση" και μου γράφει "Για την εγκατάσταση θα γίνει επανεκκίνηση στο Recovery. Μετά την εγκατάσταση το σύστημα θα επανεκκινήσει αυτόματα" Ξαναπατάω "Εγκατάσταση" κάνει reboot, βγάζει ένα εικονίδιο TWRP και μια μαύρη σελίδα με κάτι κείμενα (δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει)…
-
εγω παλι προσπαθω να την βαλω και μεσω ΟΤΑ και με update και flash απο recovery και αφου κανει την διαδικασια στις πληροφριες λογισμικου μου βγαζει παλι 3.21
-
σε mi3 ενος φιλου που την εβαλα σημερα και εκανε και update ολα μια χαρα ... δουλευουν ολα μεχρι τωρα κανενα προβλημα...
-
μια απο τα ιδια και εδω ,.. βγαζει και σε εμενα το ιδιο ...
-
ευχαριστω πολυ παιδια... εχουμε κατι τετοιο για mi3??
-
ερωτηση .. ειναι και για mi3 μαλλον οχι ε???
-
μολις πριν απο λιγες μερες πηρε ενας φιλος ενα mi3 used .... η ρομ που ειχε μεσα ειναι αυτη εδω ... πολυ καλη δουλεια παιδια !!! το κινητο ειναι σουπερ .... υπαρχει ενα μικρο θεμα με το ηχο που ειναι χαμηλος .. εαν υπαρχει καποιο λινκ για καμια λυση και μπορειτε να την ποσταρετε .... ευχαριστω...