καλησπερα παλικάρια.ολα βαίνουν καλώς.εκανα αναβάθμιση σε miui δεν θυμάμαι τι και πλέον έχω ελληνικά.η μπαταρία μετά την τελευταία φόρτιση κράτησε σχεδόν 3 μέρες κ τέλος το κιν όταν έβαλα την κάρτα μνήμης την πρώτη φορά την έκανε φορμάτ και δεν το ολοκλήρωσε γιαυτό δεν την έβλεπε.την παρέλαβε το ξαδερφακι την κάρφωσε σε ένα card reader την φορμαρισε κ όλα καλά.ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας.οποτε δεν το πειραζω καθολου.ξερει κανείς γιατί όταν περνώ επαφή δεν με αφήνει να γράψω πάνω από 7 γράμμα…
αγορι είσαι εδώ?εγώ είμαι με την μαύρη οθόνη ρε.red mi note4. να πάω σε ένα ίντερνετ καφέ να ρίξουμε ένα team viewer μπας και δεν συναντηθεί το τηλ με τον τοίχο?
Καλημέρα παλικάρια.να σας πρηξω κ σήμερα.το κινεζακι 1 δεν αναγνωρίζει την κάρτα μνημης.2 η τεράστια μπαταρια τελειώνει σε 10-12 ώρες με πολύ λίγη χρήση από την ένδειξη του σηματος κ 3 δεν έχει ελληνικά και δεν μπορώ να ανεβασω screen shot για το about phone.SOS.
αδερφια καλησπέρα είμαι εγώ με το προβληματικο team viewer το εικονίδιο που δείχνει αν έχουμε σήμα ή όχι τρώει 85% της μπαταρίας.η μπαταρία 4100 τελειωσε σε 16ωρες και έχω κάνει μόνο 2κλησης.ούτε ίντερνετ ούτε τίποτα.κάτι δεν πάει καλά.SOS.
αν το φέρεις με dhl θα καταλάβεις.115€ τελωνείο.κλαψ =============== Φεβ 9th 2017, 9:53pm =============== ρε παλικάρια γνωρίζει κανείς γιατί δεν αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης?έχω μείνει χωρίς επαφές κτλ
δεν ξανακανουμε μια συνδεση να δουμε τι θα γινει? =============== Φεβ 8th 2017, 11:26pm =============== ριχνω μια επανεκινηση και ερχομαι...μη φυγεται..