Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
καλησπερα επιτελους βρηκα τα 115 του τελωνειου και το πηρα στα χερια μου.τωρα φορτιζει γιατι αδειασε δεν εχει ελληνικα και δενμου αναγνωριζει την καρτα μνημης...γνωριζει κανεις για ποιο λογο?μακακια νουμερο 2 εχω ενα samsung s3 εσπασα την οθονη απο τα νευρα μου και μεσα εχω πραγματα που χρειαζομαι οπως τις επαφες.υπαρχει περιπτωση χωρις οθονη να το συνδεσω στο λαπτοπ και να κανω δουλεια?SOS...ο ασχετοςςςςςς
-
καλησπερα παιδες.ηρθε το κινεζακι μου αλλα ετσουξε.για 165€ που πληρωσα για το τηλ πρεπει να δωσω αλλα 110€ για ......τελωνειο.ελεος.ποτε ξανα DHL.περαστικα μου.απο εβδομαδα που θα παραλαβω θα σας ξαναπρηξω
-
αν δεν κανεις και καμια μακακια πως θα μαθεις?καλημερα παλικαρια...ερωτηση το unlock tool πως το κατεβαζω?χειαζεται?
-
δεν μαμεις?αν δωκουμε κανενα 50αρικο θα φτασουμε τα 220€ καλα ειναι.ετοιμαζω team viewer και ερχομαι τριτηνα σας πρηξω...χαχαχα
-
αρα εκανα μακακια.ωραια.τι κανουμε τωρα?
-
αν το επαιρνα με απλο ταχυδρομειο δεν θα ειχε?πλακα μας κανουνε?
-
τωρα ερχεσαι στα λογια μου.αν γνωριζει καποιος ας μας πει ποσο τιματε το μπουγιουρντι
-
μου στειλανε mail για επιβεβαιωση και εγραφε κατι για φορους και λοιπα.γι'αυτο ρωταω μηπως ξερει καποιος κατι?το παρειγγειλα με DHL.το unlock tool να το κατεβασω τωρα που μου δωσανε αδεια για ξεκλειδωμα?
-
καλημερα κυριοι και κυριες.μου ηρθε απαντηση απο την xiaomi με sms και μου λεει να κατεβασω το unlock tool.το κινητο ερχεται την τριτη.εχουμε και τελωνειο να πληρωσουμε?
-
ακριβως φιλε derveni ηθελε το nickname χωρις κενα.ευχαριστω τωρα περιμενω
-
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας θα την ξαναχρειαστω οταν με το καλο ερθει.δεν σας ζαλιζω αλλο.
-
εχω βαλει το nickname που εδωσα στο forum εβαλα το mail εβαλα το ονομα μου δεν πηρε τιποτα απο αυτα.τζιφος.στο gearbest γραφουν οτι ερχεται με official rom.
-
το εβαλα τιποτα =============== Ιαν 16th 2017, 5:52pm =============== οταν ερθει με το καλο θα πεταξω εναν team viewer και αν η θεα τυχη ειναι με το μερος μας μπορει να πετυχω κανενα τσακαλι που το κατεχει το αθλημα οπως βλεπω εχει πολλα εδω να με βοηθησει.αλλιως οπως γραφει ο φιλος παραπανω θα μεινω νηστικος.
-
ευχαριστω φιλε μου =============== Ιαν 16th 2017, 5:39pm =============== προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα καλα.εφτασα μεχρι το σημειο που κανουμε αιτηση για ξεκλειδωμα κ καπου εκει κλαμα.στο πεδιο που βαΖουμε το ονομα,απο κατω το +30,πιο κατω το τηλεφωνο κ τελος γραφουμε τον λογο που θελουμε να ξεκλειδωσουμε το τηλ εκει στο πεδιο που γραφω το ονομα μου βγαζει put the correct name και δεν μπορω να καταλαβω γιατι?εχουμε καποια ιδεα?s.o.s. ο ασχετος...