Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Τυχαια επεσα εδω... Για ριξε μια ματια... Mi Box S Android 9 - Can't enter WiFi password : MiBox
-
Καλημέρα, ηθελα να ρωτησω το εξης. Προσφατα προσπαθώντας να νοικοκυρεψω λιγο το χωρο αποθήκευσης του 4x προσπαθησα να μεταφερω τις εφαρμογές που εχω εγκαταστήσει, στην sd, ωστε να μενει χωρος στο τηλέφωνο κ να μην κολλαει κτλ. Απ οτι διαπίστωσα, το λογισμικο με τον καιρο εχει αλλαξει κ δεν βρισκω τροπο να το κανω. Παλια ας πουμε βουταγα το εγκατεστημένο viber απο τη μνημη του τηλεφώνου κ τo πετουσα στην sd, τωρα δε βρισκω καν τροπο να δω που ειναι εγκατεστημενο τι... Mui global 11.0.2
-
Παράθεση από bagb88: “Άκυρο όσο αφορά για την ξεχωριστή εφαρμογή. Από το mi remote από ότι βλέπω στην περιγραφή μπορείς να χειριστείς και το TV box. Πάντως δεν έχει σχέση με την τηλεόραση όσον αφορά την επικοινωνία. Δηλαδή όπως είπα και πριν το TV box παίζει με Bluetooth ενώ η TV παίζει με IR. Με το mi remote δεν τι πρόβλημα ακριβώς έχεις; Πες μας λίγο πιο αναλυτικά. ” Οταν λοιπον επιλεγω smartbox και στη συνεχεια μαρκα xiaomi για να "φτιαξω" τηλεχειριστηριο για το box, μου αναφέρει οτι "το mi b…
-
[/quote]„“ [/quote] Δοκίμασε στο κινητό την εφαρμογή Andoid Tv απο Play Store[/quote] _______________________________ Φιλε dhatzig72, δουλεύει αψογα το android tv εξαρχης, απλα ξεχασα να το αναφερω. Ομως θα προτιμουσα το mi remote app γτ μπορείς να εχεις ολα τα τηλεχειριστηρια εκει κ ηδη λειτουργει για παλια philips τηλεόραση ενω στο box-ακι μου κανει νερα...
-
Παράθεση από Michalis55: “τελως παντων κανει κ αλλα τρελα οπως δεν βρισκει πολλές φορές το wifi Έχω κατεβάσει μέσω apk το popkorn αλλά δεν μπορώ να το βάλω αρχική οθόνη καμία βοήθεια?„“ ” Κι εγω ειχα το ιδιο πρόβλημα κ το ελυσα εγκαθιστωντας το Sideload Launcher. Δουλεύει αψογα.
-
ΠΑΛΙΟ ΠΟΣΤ... Καλησπέρα! Συνδέεται το κιν (mi remote) με το mi box s (τηλεχειριστήριο ουσιαστικά), και το mi box σε mi home μήπως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk [/quote]Καλησπέρα , συνδέετε με την εφαρμογή Mi REMOTE CONTROLLER όπου θα επιλέξεις Smart box και θα κάνεις σύζευξη όπως έκανες με το χειριστήριο του. Για το mi box σε mi home δεν γνωρίζω. ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : Το ιδιο πρόβλημα εχω κι εγω. Εγκατέστησα το mi remote app στο κινητο μου κ δουλεύει αψογα με παλια philips τ…