Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Καλή τύχη σε όλους
-
ψηφισαως 411469619
-
Ξέρετε ότι είναι Έλληνες οι ιδιοκτήτες της xiaomi? Σκεφτόντουσαν πως να βγάλουν την εταιρεία και να μοιάζει και λίγο κινεζιά. Και μιας και ήταν και ξαδέρφια είπε ο ένας, που κουβαλούσε τα κιβώτια, με πονάνε, Ξα οι ώμοι.......
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spiros_ami: “Καλησπερα, ξερει κανεις γιατι οταν κανω κληση και σβηνει η οθονη, οταν το απομακρινω απο το προσωπο μου δεν ξαναναβει ωστε τα την τερματισω ή να δω κατι αλλο παραλληλα και αναγκαζομαι να το κλεινω απο την εντολη ( τερματισμος κλησης με το power button)? Εχω τσεκαρει τον αισθητηρα και λειτουργει στο τεστ. Το προβλημα προυπηρχε και στην οφισιαλ αλλα παρεμεινε και στην Ελληνικη. καποια ιδεα? ?(” Το πρόβλημα ανήκει πλέον στο παρελθόν μετά την τελευταία αναβάθμιση. Στάλθηκε …
-
Καλησπερα, ξερει κανεις γιατι οταν κανω κληση και σβηνει η οθονη, οταν το απομακρινω απο το προσωπο μου δεν ξαναναβει ωστε τα την τερματισω ή να δω κατι αλλο παραλληλα και αναγκαζομαι να το κλεινω απο την εντολη ( τερματισμος κλησης με το power button)? Εχω τσεκαρει τον αισθητηρα και λειτουργει στο τεστ. Το προβλημα προυπηρχε και στην οφισιαλ αλλα παρεμεινε και στην Ελληνικη. καποια ιδεα?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην spiros_ami, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Ιουλ 7th 2016, 6:17am <br /> Προφίλ: @spiros_ami <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης.” Ευχαριστώ πολύ για το καλοσορισμα και εγω με την σειραε μου καλώς σας βρήκα. Στάλθηκε από το HUAWEI G750-T00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk