Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “ΕΔΩ έχει πληροφορίες σχετικά με το SAR των Xiami.” Φιλε δεν μου ανοίγει τι link που έστειλες.. χρησιμοποιω Tapatalk. Δεν το έστειλες σωστά ή κανω κάτι λάθος; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μιλάω σχεδόν πάντα με bluetooth και το βάζω σε τσαντάκι αρκετά μακριά από το σώμα, οπότε δεν με απασχολεί... (όχι πως εάν δεν τα έκανα αυτά θα με απασχολούσε...υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα εκεί έξω... )” Για τις ώρες που το έχουμε στο χέρι μας και το σκαλίζουμε;; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyman: “2.2 sar?Μηπως κανεις καποιο λαθος?Ειναι παρα πολυ... Edit:Βρηκα το sar απο το devicespecifications.com.” Οποτε το body sar είναι η ακτινοβολία που δεχόμαστε οταν το έχουμε στην τσέπη; Και ας μην το χρησιμοποιούμε;; Δηλαδή πιο πολύ ακτινοβολία δεχόμαστε όταν το χουμε στην τσέπη παρα όταν μιλάμε κ το χουμε στο αυτί;; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτοχος κι εγω mi note 3 εδω κ 2 βδομάδες.. Πολύ ευχαριστημένος! Πρώτη φορά σε xiaomi και μου αρέσει πολύ το miui.. Είναι τόσο εθιστικό που δεν μπορώ να το αφησω απ τα χέρια μου..Σαν iPhone με android! Απορώ σε τι χρειάζεται ο ταχύτερος επεξεργαστής που λενε μερικοί;Οι φωτογραφίες την ημέρα φοβερές και ειδικά το πορτρέτο .. Δεν θα πήγαινα σε κινητό χωρίς αυτήν την επιλογή με τίποτα πλέον.. Με χαμηλό φωτισμό εχω την αίσθηση οτι είναι μέτριο χωρίς να το εχω ψάξει πολύ.. Το μέγεθος της οθόνης ιδανι…