Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Καλησπέρα σας, πήρα την agara g2 Έφτιαξα λογαριασμό στο κινητό μου και την βλέπω. Προσ το παρών έχω αυτήν και ένα mi remote. Έβαλα το application στο κινητό της γυναίκα μου και εφτιαξα δικό της λογαριασμό Της έβαλα το λογαριασμό της γυναίκα μου σαν spouse και έκανα share device για να την δει αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από John_Lambrakis: “συγνωμη που ενοχλω, καποια στιγμη στο παρελθον ειχα βαλει ενα miband και ειχα προβλημα οτι με το ελληνικο οτι δεν εκανε login σημερα κατεβασα το MiFit-4.0.8-Greek_fw εβαλα εκανα την διαδικασια με το original και μετα τοελληνικο , συνδεθηκε στο band3 αλλα δεν περναει αυτοματα γλωσσα ελληνικα . Τι κανω? ΝΑ βαλω το notify και ποια αρχεια>???? τι διαφορα εχει MiFit-4.0.8-Greek_fw ΑΠΟ MiFit-4.0.8-English_fw Στο αλλο τηλεφωνο με miband 3 που εχει ε…
-
συγνωμη που ενοχλω, καποια στιγμη στο παρελθον ειχα βαλει ενα miband και ειχα προβλημα οτι με το ελληνικο οτι δεν εκανε login σημερα κατεβασα το MiFit-4.0.8-Greek_fw εβαλα εκανα την διαδικασια με το original και μετα τοελληνικο , συνδεθηκε στο band3 αλλα δεν περναει αυτοματα γλωσσα ελληνικα . Τι κανω? ΝΑ βαλω το notify και ποια αρχεια>???? τι διαφορα εχει MiFit-4.0.8-Greek_fw ΑΠΟ MiFit-4.0.8-English_fw Στο αλλο τηλεφωνο με miband 3 που εχει ελληνικα το ρολοι και το παλαιο προγραμμα 3.5.9 τι να κ…
-
Ακολουθώ και συμμετέχω ...
-
Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το είχα περάσει , το ξαναπέρασα , μέσα στο μενού screen το δείχνει κανονικά , στην main οθόνη δεν το δείχνει σωστά. 03a3219033c953a59e8ae3d5ef3ad6b8.jpg Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατι μου βγάζει την πρώτη εικόνα έτσι;;; Mi band 3 και του έβαλα την ελληνική με το notify Πήρε ελληνικά αλλά όχι στην πρώτη οθόνη 62c48e0ecbf9feec4320943ef585cb9e.jpg5188740a461d955e7452442dc59807f3.jpg Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
συνηθως το getaway μπαινει σαλονι? τι εμβέλεια εχουν οι σενσορες? θερμοκρασια , παραθυρων κτλ ποσους σε αριθμο σηκώνει? καλα τοσο τοπικιστες ειναι που δεν τα βγαζουν με eu power socket παρα πρέπει να βαζεις ανταπτορα? φιλε @maddoctor συγχαρητήρια για το έργο σου αλλα μηπως πρεπει να πείσουμε την xiaomi να σε προσλαβει καπως να ενσωματωσουν γλωσσες στις εφαρμογές τους? πολυ κοσμος δεν εχει ροοτ τηλέφωνο καθως και να τους πουμε οτι για να πουλαει σε Ευρώπη πρεπει να τα ξανασχεδιασουν με ευ socket?
-
RE:
Μήνυματο getaway επικοινωνει με τους σενσορες με wifi ή με 433mhz? αν παρεις και σενσορες συναγερμου ειναι το ιδιο getaway ή ο συναγερμός εχει δικο του Παράθεση από maddoctor: “Θέλεις το gateway απαραίτητα.”