Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Παράθεση από derveni: “Καλορίζικο τώρα πέρασε του και ένα προστετευτικο τζαμακι και μια θήκη γιατί εσείς οι γυναίκες είστε λίγο ατασταλες που έλεγε και σε μια Ελληνική ταινία ” Έχεις και ένα δίκιο... Θήκη πήρα και τώρα μένει το τζαμάκι

• Εχω να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το τηλέφωνο.Ειναι απλά σούπερ και πραγματικά value for money.Γρήγορο, όμορφο και ελαφρύ,τι άλλο ναι ζητήσει κανείς?! Εκανα και το update σε 9.0.5. και το split screen είναι απίστευτα βολικό! Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι για note 4X ” Ευχαριστώ πολύ! =============== Δεκ 5th 2017, 3:16pm =============== Βασικά μόλις επικοινώνησα με το κατάστημα που πήρα το κινητό και μου εξήγησαν ακριβώς τι συμβαίνει με τις θήκες. Δεν είναι θέμα μοντέλου αλλά θέμα επεξεργαστή. Δηλαδή το note 4 με snapdragon παίρνει την ίδια θήκη με το 4χ snapdragon και το note 4 mediatek την ίδια με το 4X mediatek.

• Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon

Athina97 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Εγώ το περιμένω σήμερα το δικό μου. Έχω να πω ότι το κατάστημα είχε εξαιρετική εξυπηρέτηση, μέχρι και τηλέφωνο με πήραν για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία. Απλά έχω μια απορία. Είχα δει κάπου ότι το Note 4 snapdragon παίρνει διαφορετική θήκη από το mediatek. Σε αυτήν την περίπτωση εγώ που θα έχω το note 4 global με snapdragon πρέπει να κοιτάξω στις θήκες για note 4x? Έχω μπερδευτεί λιγάκι οπότε μήπως ξέρει κάποιος εδώ ?

• Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon

Athina97 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Athina97: “Χμμμ δηλαδή αν το πάρω από Cityshop είναι 100% εντάξει ? Επίσης το note 4 global από ο,τι κατάλαβα είναι ουσιαστικά το 4χ έτσι δεν είναι ? ” Εγώ δεν θα σου πω πιο από τα τρία να διαλέξεις δες την τιμή πρώτα δες τα μεταφορικά και σε πόσες μέρες θα το έχεις και τέλος, << όσο το βλογάει ο παπάς το Ευαγγέλιο την Κυριακή τόσο θα αργήσει η παπαδιά να πάει σπίτι >> που λέει και μια παροιμία πιστεύω να την κατάλαβες την παροιμία γιατί ως γέροντας μιλάω με χ…

• Χμμμ δηλαδή αν το πάρω από Cityshop είναι 100% εντάξει ? Επίσης το note 4 global από ο,τι κατάλαβα είναι ουσιαστικά το 4χ έτσι δεν είναι ?

• Kαλα ναι αυτο εννοω απλα σε ενα βιντεο το ειχαν πει ετσι και μου εμεινε.Αυτο που με απασχολει ειναι το αν θα προβω η οχι σε παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα

• Εφοσον ειναι καλη για Ελλαδα ειμαι κομπλε.Απλα διατηρω κατι επιφυλαξεις γτ πολλοι μιλανε για ψευτοσιμ κλπ και δεν ξερω τι να εμπιστευτω και τι οχι

• Nαι οπως το βλεπω μαλλον αυτο θα παρω.Απλα μου εκανε εντυπωση η χαμηλη τιμη δεδομενου οτι ειναι global κανονικο και εχει και την 800αρα για 4g.

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα,νέο μέλος εδώ! Είμαι σε αναζήτηση συσκευής και κατέληξα στο redmi note 4 global.Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία ή αν έστω γνωρίζει αν είναι legit οι συσκευές που προέρχονται από καταστήματα που το δίνουν 160-170 ευρώ και που υποτίθεται διαθέτουν βέβαια global και Β20.Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα εδώ: youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black Nα το παραγγείλω ή οχι?