Εσενα παλι δεν ξερω τι σε πειραξε στην απαντηση αλλα φυσικα μπορω και μονος μου και πιο γρηγορα μαλιστα αντι να χανω χρονο απαντωντας στον καθε τραχανα που την εχει δει καποιος εδω μεσα. Γι αυτο ακριβως σας τα λεω στα ισα χωρις να με νοιαζει αν θα σας πειραξει η οχι. Καλο μηνα.
Προς ολους οσους με κραζουν καταρχην ξερετε που παει η γνωμη σας. Κατα 2ον δεν ειδα καμια διαθεση βοηθειας εκτος απ τον Nas. Οταν μου λεει ο αλλος "λογικο ειναι να μην μπορεις να φλασαρεις μεσω fastboot με κλειδωμενο bootloader..!! " εγω δε βλεπω καμια βοηθεια. Μονο ειρωνεια και εξυπναδες. Βοηθεια θα ηταν να μου προτεινει και μια λυση αφου εχει τοσες γνωσεις. Κανω λαθος? Αφου σχολιαζει μονο για να πει την παπαρια του λοιπον χωρις καμια αλλη χρησιμη πληροφορια πολυ καλα του απαντησα. Τωρα οποιος …
Δε με νοιάζει ή προϊστορία κανενός. Με νοιάζει τι βλέπω τώρα. Ναι δεν μπαίνει ούτε απ τον updater ούτε με συνδυασμό των κουμπιών. Δεν ξέρω αν έχει κατεστραμμένη recovery ή κάτι άλλο οπότε ακολουθώ πάλι τον οδηγό για flash της official;
Κατι χρήσιμο για να βοηθήσετε έχετε να πείτε ή μόνο για να το παίζετε εξυπνοι; Πρώτον δε μπαίνει σε recovery και δεύτερον πως την περναω με κλειδωμένο bootloader;
Ok, έχω καει! Αφεντικό πώς περναω την κινεζική developer για να κάνω unlock bootloader μετά; Έχω αγανακτησει με Mi Flash και Mi Pc Suite και μέσα από το κινητό και δε μπορώ να την περάσω με τπτ!
Εχει δίκιο ο φίλος, αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν την πατανε συνήθως. Ήρεμα αρχηγε αύριο μετά το screenshot θα μου πεις πως να συνεχίσω για να βάλω την ελληνική
Δεν είμαι τόσο άσχετος μην ανησυχείς δε θα σε ζαλισω με noob questions Έχω κάνει root, flash κλπ παλιότερα απλά έχω να τα κάνω χρόνια οπότε μη μου τα πεις σα σε συνάδελφό σου. :Ρ Ευχαριστώ για το 1ο βήμα θα ενημερωσω από αύριο γιατί βαριέμαι να εκτελώ εντολές τώρα.
Ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις φίλε μου. Κι εγώ από κινητό είμαι και δε βλέπω την υπογραφή σου. Όποτε είσαι σε υπολογιστή μου στέλνεις λινκ με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω με τη σειρά; Ευχαριστώ.
Τσακαλια καλησπέρα. Έχω πρόβλημα. Έχω πάρει ένα Redmi 3 το οποίο έχει θέμα με τη Rom. Δε μπορεί καν να κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Μάλλον έχει και κατεστραμμένη Recovery καθώς δε μπαίνει καν και ούτε μπόρεσε να περάσει την ελληνική stable. Τρέχει 7.1.1 global αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γνώστης τι βήματα πρέπει να κάνω για να το φτιαξω; Ευχαριστώ.
Καλησπερα τσακάλια. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα σωστό link της τελευταίας developer για Mi4 4G μη γίνει καμιά στραβη; Είμαι σε 5.11.12 beta. Ευχαριστώ.