Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
GPS κυριολεκτικά νεκρό!!
ΜήνυμαIMG_20160805_173501 — Postimage.org Φιλέ αυτό μου εβγαλε
-
GPS κυριολεκτικά νεκρό!!
Μήνυμαok θα το δοκιμασω.Και παλι ευχαριστώ.
-
GPS κυριολεκτικά νεκρό!!
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Τώρα το πήρα το κινητό.Ακολουθησα τις οδηγίες και είναι η πρωτη Ρομ που βάζω.Εκτός αν εννοεις τη Ρομ που βάζω πριν μπει η Ελληνική. Όταν άνοιξαν το twrp δεν εκανα clear cache.
-
GPS κυριολεκτικά νεκρό!!
ΜήνυμαΕχω το xiaomi Mi4c και εκανα εγκατασταση την παρακατω ROM. Το gps ειναι κυριολεκτικά νεκρό!!καμια ιδεα ρε παιδια?
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμαxiaomi version.png - Google Drive ελληνικα εχει.ετσι μου ηρθε απο aliexpress
-
επειδη μου ηρθε το sms απο την xiaomi για ξεκλειδωμα του bootloader θελω να περασω την ελληνικη ρομ. Το θεμα ειναι οτι θα γινει σωστο backup? Δεν θελω να χασω τιποτα (ουτε sms-κλησεις-θεμα γραμματοσειρας-φοντο-apps). Exει δοκιμασει κανεις το back up που αναφερει το κινητο? Ειναι αξιοπιστο? Εφ οσον περασω την ελληνικη ρομ θα μπορω να τα επαναφερω ολα? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις και για το χρονο σας!
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμακατοχος του xiaomi red note 3 (mediatek) μολις μου ηρθε sms απο την xiaomi για ξεκλειδωμα. Ο παραπανω οδηγος αναφερεται για ξεκλειδωμενο bootloader?
-
Χαιρετω όλο το φόρουμ!!!!! Ή δουλειά που έχετε κανει καθώς κ την βοήθεια που πήρα από εδώ δεν περιγράφεται. Δημιούργησα αυτό το topic γιατί θα χρειαστω την εμπειρία μερικών μελών. Λοιπόν αγόρασα για τον θείο μου το xiaomi RED NOTE 3 pro από aliexpress αλλά το κινητό δεν έχει ελληνική γλώσσα παρόλο που τ μαγαζί ανέφερε ότι θα τη βάλουν. Το θέμα είναι τώρα οτι δεν υπάρχει χρόνος για ξεκλείδωσω τον bootloader μιας και ο θείος μου την Δευτέρα έχει ταξίδι. Χρησιμοποιώντας τον οδηγό του lalas (χίλια ε…