Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.
-
Οταν πηρα τη συσκευη ηταν κλειδωμενη εκανα την διαδικασια ξεκλειδοματος bootloader μετα εγκατεστησα driverw για το Pc και μεσο των οδηγων που βρηκα στο φορουμ περασα twrp και εκανα root. ολα λειτουργουσαν κανονικα. εχθες το βραδι εψαχνα να βρω μια εφαρμογη που οντως κανει απεγκατασταη των προεγκατεστημενων εφαρμογων , ( και επειδη δεν πιστευα οτι θα κανει την απεγκατασταση, γιατι ειχα δικιμαση και αλλες εφαρμογες) εκανα απεγκατασταση την εφασμογη ασφαλειας, λειτουργουσε το τηλεφωνο αν και η κατα…
-
Καλησπερα σας. Εκανα root την συσκευη και μολις απεγκατεστησα την ασφαλεια του κινητου δεν ανοιγει. Μεσο twrp κανω factory reset και γραφει τα εξης. formatting cache using make_ext4fs... failed to mount '/data' (invalid argument) updating partision details... failed to mount '/data' (invalid argument) ...done unable to mount storage
-
Το έκανα αλλά εξακολουθεί την ίδια συμπεριφορά... Επίσης το screen shot με τα 3 δάχτυλα δεν λειτουργεί στο παιχνίδι μόνο το volume down και το κουμπί ενεργοποίησης λειτουργεί για screen shot...
-
Έχω απενεργοποίηση την λειτουργία αυτή. Εγκατέστησα το sixasis controller για την σύνδεση κινητού με sixasis controller του ps3 και λειτουργεί κανονικά. Ενεργοποίησα από την λειτουργία προγραμματιστών την εμφάνιση αγγιγμάτων και είδα ότι όταν πατούσα δεύτερο και τρίτο κουμπί στο sixasis controller τα αγγίγματα μεταφέρονταν στο κέντρο της οθόνης και κολλούσαν μεταξύ τους όπως δυο σταγόνες νερό... Το ψάχνω...
-
Καλησπέρα σας... Έχω μια απορία, όταν παίζω παιχνίδια αν πατήσω τρία δάκτυλα στην οθόνη σταματάει η λειτουργία του touch μέχρι να αφήσω τα δάκτυλα και να ξαναπατήσω. Μήπως γνωρίζετε κάτι επί του θέματος;;; ευχαριστώ.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38898/
-
Οδηγιες προς ναυτιλομενους!
zougla - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπερα. SpikeAman Φίλε μου Σταθερή- clobal. είχε ελληνικά, με ταλαιπώρησε στο root γιατί όλες οι πληροφορίες που είχα ήταν για το Chipset qualcomm και δεν δούλευε, τα windows 10 αναγνώριζαν κανονικά την συσκευή γιατί προσπαθησα μετά από το update του μαιου των windows..