Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 32.
-
Καλή μας τύχη
-
Καλησπέρα εγώ δεν έχω λάβει ακόμα mail με το link s redmi note 4
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από hawkjim777: “Καλησπέρα τελείωσα πολύ αργά αλλά τελικά πέρασα την νέα ρομ με επιτυχία και σήμερα τελείωσα και το σεταρισμα των εφαρμογών ” Άλλαξε τώρα και το κινητό σου στο προφίλ σου για να λαμβάνεις στο email σου link για rom Nikel αντί για Mido. ” Δεν σε καταλαβαινω το σωστο εχω Xiaomi_Redmi Note_4 τι πρεπει να αλαξω ?
-
Παράθεση από makis1024: “twrp_nikel_3.1.0-0_orange Σε fastboot mode μέσω CMD περνάς πρώτα TWRP για Nikel. Format data, reboot recovery, factory reset , install την σωστή ρομ για Νikel reboot system. Τελευταία xtrv Dev rom για Nikel. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…nikel-V8-XTRV-7-6-10-zip/ ” Περασα το twrp 3 1 0 0 μεσω image οχι απο cmd ελπιζω να μην εχει διαφορα τωρα τελειωνει και το κατεβασμα τις ρομ και την περναω στην καρτα και θα την κανω εγκατασταση ελπιζω να δουμε φως
-
Παράθεση από makis1024: “Fastboot mode μπαίνει; 7.7.6 σε Nikel; Πότε βγήκε; Για δείξε μου από που την κατεβάζεις; @BanditGR μια που έχεις Nikel , έχει βγει xtrv arωma 7.7.6 ; ” ατο link sto email Που ελαβα XTRV AROMA ROM (Server) => xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V8_XTRV_arΩma_7.7.6.zip (Androidfilehost mirror) => xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V8_XTRV_arΩma_7.7.6.zip MD5Sum = 734f66fc4439774842be84898675e134 Είναι η πρώτη επίσημη AROMA ROM Θα σας δωθεί αυτή την εβδομάδα και η απλή XTRV ROM Σε περίπτω…
-
οτι και να κανω και αφου ξαναπερασω την ρομ η οταν κανω format data και rebbot to recovery παντα μου κολαει στην μαυρη οθονη που εχει το σημα τις ΜΙ και απο κατω mi.com και οταν παω να κλεισω το τηλέφωνο με πατώντας το Off αντι να κλεισει ολο κανει επανεκκίνηση και βγαζει την ιδια οθονη =============== Ιουλ 10th 2017, 11:24pm =============== Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασες να βάλεις μόνο την 7.5.25 arωma ; Τα ίδια σου κάνει και στην 7.6.10; Εάν ναι τότε εγώ θα έβαζα με Mi flash China Dev fast…
-
Παράθεση από spideman3: “Εδώ ο οδηγός Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από makis1024: “Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Λοιπον αφου τα καταφερα εκανα το τσεκαρισμα και ναι ειναι ξεκλειδωτος ο bootlooader μου ... αλλα εγω ακομα δεν μπορω να βαλω την νεα rom ....
-
οχι δεν μου εβγαλε καποιο σφαλμα οσο για το ποια φοραγα πριν δεν θυμαμε ηταν η τελευταια που ειχα πριν τελειωση η vip συνδρομη μου 6. κατι εκανα τα παραπανω και εωαλα το TWRP 3.1.X.X ξανα εωαλα την νεα ρομ παλι κολισε στοισ τελιτσες εκανα wipe ολα τα παντα και παλι ξανα εβαλα την νεα ρομ και αφου ολα εγινα κανονικα χωρις σφαλματα τωρα εχει κολισει στην μαυρη οθονη που εχει το συμβολο τις MI Πολυ ωρα τη να κανω ?....
-
Παράθεση από spideman3: “Power+volume up για να μπεις σε recovery λειτουργία. Αν ο υπολογιστής σου βλέπει το κινητό πάρε τα αρχεία σου φωτογραφίες, μουσική, pdf και βάλε τα στην επιφανεια υπολογιστή. Πας Wipe και τσέκαρε data, dalvik, cache έτσι θα κάνεις factory reset. Τώρα θα πας Instail και ξανά πέρνα την rom. Είχες μείνει πολλή πίσω σε rom και για αυτό ίσως δεν κάνει boot στο λειτουργικό. @hawkjim777 Αν δεν ξέρεις έτσι γίνεται το factory reset forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39933…
-
Καλησπερα εκανα την αναβάθμιση απο 6 σε αρωμα σε redmi note 4 εγινε κανονικα και οταν μου ζητησε επανεκκίνηση του την εκανα και απο τοτε εδω και 3 ωρες εχει κολλήσει στην μαυρη οθονη που λεει XTRV ARΩMA και απο κάτω οι τελιτσες τρέχουνε κανονικα αλλα δεν προχωράει τι γινεται ειναι φυσιολογικο περιμένω και αλλο τη να κανω ?