Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο keyboard της προκοπής; Είχα εγκαταστήσει το Cheetah Keyboard αλλά τελευταία παρατήρησα ότι υπήρχε τρομερή κατανάλωση της μπαταρίας. Ξελίγωνε σε 5 ώρες το κινητό και πήγαινε μεχρι 20% ώσπου το πέταξα. Κάτι upload έκανε δεν ξέρω τι και που, που να πάρει...

• Γνωρίζει κανείς πως ρυθμίζεται το LED για να αναβοσβήνει στις αναπάντητες και στα μηνύματα;

• Ανέβηκε ενημέρωση της global η 9.5.4 optimization bug fixes and performance

• Παράθεση από xristina1984: “Τι πιστεύετε καλό να είναι ρε παιδιά ; Στενοχωρήθηκα. Έδωσα amazfit 4 μηνων και redmi note 3 pro 3/32 εδωσα και άλλα 140 ευρώ στο χέρι και πήρα το παραπάνω note 3 αλλα με 4 /64. Και θα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ αν δεν μου βγει καλό. Κάθε 2 χρόνια παίρνω κινητό γι'αυτό και θα στενοχωρήθηκα πολύ που δε θα μου βγει καλό . ” Το κινητό σου με μικρή διαφορά μνήμης εχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με τα υπόλοιπα 6/64 , 6/128 Μην στενοχωριέσαι και μην αγχωνεσαι γιατι με τον ρ…

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από tasven: “Παράθεση από makis1024: “Ρυθμίσεις , σχετικά με το τηλέφωνο, χτύπα επτά φορές τον Kernel και θα μπει cit. ” Το εκανα αλλα δεν εχω ποτέ πειραξει τα Proximity sensor .Πώς θα δω εάν δουλεύει σωστά; Οι τιμές που γραφει ειναι 5.000305 και 7.0 δεν καταλαβαινω πως θα κανω το calibrate που εχει σαν επιλογη και φοβάμαι μην τα χειροτερεψω. Πάραυτα σε ευχαριστώ για την βοήθεια. ” Την ώρα που είσαι cit , proximity test, βάλε το δάχτυλο ψηλά κατά μήκος της selfi…

• Το φλας της κάμερας ανάβει στις εισερχόμενες ι κλήσεις. frown.gif Πώς το απενεργοποιώ ;; Κάτι πρέπει να πείραξα ίσως και στον kernel ή καπου αλλου. worry.gif

• Παράθεση από makis1024: “Ρυθμίσεις , σχετικά με το τηλέφωνο, χτύπα επτά φορές τον Kernel και θα μπει cit. ” Το εκανα αλλα δεν εχω ποτέ πειραξει τα Proximity sensor . Πώς θα δω εάν δουλεύει σωστά; Οι τιμές που γραφει ειναι 5.000305 και 7.0 δεν καταλαβαινω πως θα κανω το calibrate που εχει σαν επιλογη και φοβάμαι μην τα χειροτερεψω. Πάραυτα σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

• NasDriver Εχω βάλει αυτό το προστετευτικό τζαμάκι: CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3 Screen Protector Mi Note3 Nano Hydration Film Full Coverage With Tools Not Tempered Glass-in Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group makis1024 Δεν το εχω πειράξει αλλα πως θα βρώ το Proximity sensor και το cit;

• Καλημέρα. Με την συσκευή σε κατακόρυφη θέση και σε εξωτερικό χώρο με αρκετή ηλιοφάνεια οταν πάω να βγάλω φωτογραφία η οθόνη μαυρίζει και δεν βλέπω τίποτε μεσα απο αυτη. Με την συσκευή σε οριζόντια θέση κάτι ψιλοφαίνεται. Την φωτεινότητα την εχω τερμα αλλα τίποτε. Το εχει αντιμετωπίσει καποιος άλλος; Φοράω Global 9.5.3.0 Κάποια ιδέα;

• Εχει κάποιος πληροφόρηση σχετικά με το εάν ετοιμάζουν το miui 10 ;

• Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου ως προς την αγορά. Παραγγειλα στο lightinthebox στις 26 Μάρτη με ασφ τελωνείου. Παρέλαβα το κιν στις 30 Απρίλη με επιβαρυνση δασμων φόρων 83€ Με Global rom αν και μου έλεγαν Κινέζικη. Τους εστειλα την απόδειξη των ΕΛΤΑ και σήμερα ειδα τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Συνολικά μου στοίχισε 286€ ( 6g/128g) Για τις δυνατότητες προς το παρόν δεν εχω κατι να πω ακόμη το ψάχνω εχω φορτώσει ενα κάρο εφαρμογές και δεν καταλαβαίνει τίποτε. Αν και εχω ενα μικρό ενδοιασμ…

• Παράθεση από NasDriver: “Δες εδώ ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ” @NasDriver σε ευχαριστώ στο linκ που δινεις δεν βλεπω ΜΙ ΝΟΤΕ 3 μονο Xiaomi Mi-3 (Cancro) Ειναι το σωστό; Ενας φίλος προτείνει για εγκατασταση global αυτό: http://www.xiaomitool.com/ ιαχυρίζεται οτι το πρόγραμμα αυτο κανει unlock και στον bootloader Ποιο ειναι το πιο απλο και σίγουρο για καποιον αρχαριο όπως εμένα;

• Σε ποίο link πρέπει να γίνει η αίτηση για το ξεκλείδωμα;

• Ρώτησα στο ltb πριν την αποστολή για το ποια rom version εχει και μου απάντησαν: Dear Customer, Unfortunately this item has no greek lenguage, ROM: 128G Μπορεί καποιος να μου εξηγησει τι ακριβώς εννουν σχετικα με την rom version ;;

• Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά. Το εχω παρεαγγείλει και εγώ απο το ltb... αλπίζω να έλθει με την τελευταία global rom. Ερώτηση που νομίζω δεν εχει αναφερθεί. Εχει τσεκάρει κάποιος το βαρόμετρο; Εντυπώσεις ; Εχει δοκιμάστει εφαρμογή υψομέτρου, ατμοσφαιρικής πίεσης ; και αν εχει τσεκαιστεί με πραγματικές τιμές. Ευχαριστώ