Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.

• Βοήθεια για Hardbricked Mi5

jpapoul - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

εστειλα πμ, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Ναι εννοητε θα με ρωτησεις οτι θες δεν θα ενοχλεις και μακαρι να το φτιαξεις το κινητακι γιατι ειναι σουπερ..!!! Εισαι απο Αθηνα η απο επαρχια ??? ” Λαρισα Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Φίλε μου καλημέρα. Μην τρελαίνεσαι και εγώ τα ίδια τράβηξα πριν λίγες μέρες..!!! Φτιάξε το καλωδιάκι (δεν είναι δύσκολο) και αφού το έχεις αν θες με δική σου ευθύνη κανε τα εξής : Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash ” Παρακολουθησα ολη σου την προσπαθεια και ειλικρινα εντυπωσιαστηκα με το πεισμα σου, μπραβο. Φυσικα και θα δοκιμασω με το καλωδιο, ειναι η μονη λυση και ελπιζω να πιασει γιατι ειναι ακριβο για διακοσμ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “"Το κινητό είχε έρθει με unofficial του κινεζομάγαζου Global 7.3.8.0 MAACNMD" όντως είναι fake rom. Δυστυχώς θα πρέπει να μπεις σε DIY Deep Flash Cable/ Engeneering Cable. Εδώ πως τα κατάφερε ο geozn8 Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash” Ευχαριστω για το ενδιαφερον, θα το κανω με καλωδιο! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Δεν είναι unofficial rom. Κάνε ότι είπα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προσπαθησα να κανω αυτο που ειπες αλλα βγαζει error: FAILED (remote : device is locked. Cannot erase) Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Οκ! Ευχαριστω και ενημερωνω. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ναι αλλα η global 7.3.8.0 που ειχε ηταν unofficial. Τωρα παροτι δε μπουταρει υποτιθεται εχει φλασαριστει η official 8.0.10.0. Τελοσπαντων να το δοκιμασω και χωρις ξεκλειδωμενο bootloader, ποσο χειροτερα να γινει; Παλι με καλωδιο θα πρεπει να ξεμπρικαρω μετα φανταζομαι. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Φιλοι, μια διευκρινηση σας παρακαλω. Να δοκιμασω με MiFlash και με κλειδωμενο bootloader χωρις deepflash cable; Γιατι παροτι εχω αδεια ξεκλειδωματος, το MiUnlock σταματαει τη διαδικασια στο 50% και βγαζει κατι κινεζικα. Οποτε μενω κλειδωμενος παροτι υποτιθεται official η χαλασμενη που δε μπουταρει.

Μήνυμα

Ευχαριστω πολύ, κάπως έτσι θα γίνει. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Μπα, ειχε και ελληνικα και play store οταν ηρθε, ηταν unofficial του g______t κινεζομαγαζου προφανως. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παρότι κλειδωμένος ο bootloader; Λες επειδή "είναι" official (παροτι δε μπουταρει) να λειτουργήσει σωστά το miflash; η αληθεια ειναι οτι σε fastboot το βλεπει το mi flash. Παντως χειροτερα δε γινεται,ε; Παλι η λυση deep flash θα υπαρχει; Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλημέρα στο φόρουμ, Ήμουν και εγώ ευτυχής κάτοχος Mi5 για 10 λεπτά περίπου τη Δευτέρα. Αφού παρέλαβα, όπως διάβασα στα νήματα του φόρουμ είχα ήδη εγκαταστήσει drivers με απεγκατάσταση ψηφιακης κλπ σε λαπτοπ 64bit και κοίταξα αν ήταν κλειδωμένος ο bootloader (που ήταν). Επίσης ενεργοποιησα usb debugging στο κινητό, δε μπηκα όμως στο MiAccount. Το κινητό είχε έρθει με unofficial του κινεζομάγαζου Global 7.3.8.0 MAACNMD οπότε είπα καταρχήν να βάλω official να δω τι θα κάνω παρακάτω. Το έβαλα στο M…