Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.
-
Φωτισμός οθόνης
ΜήνυμαΚαλησπερα στην ομάδα. Ένα προβληματακι εμφανίστηκε. Έχω τον φωτισμό οθόνης στο αυτόματο. Όλα καλά. Καμιά φορά την νύχτα επειδή και πάλι έχει πολύ φως, το χαμηλώνω χειροκίνητα. Αν το κατεβάσω χαμηλότερα από τα 1/5 της μπάρας η οθόνη δεν έχει καθόλου φως. Μαύρη. Δουλεύει κανονικά οπότε με τυφλό σύστημα την ανεβάζω πάλι και φωτίζει. Ιδέες;
-
Αναβάθμιση ROM
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ.
-
Αναβάθμιση ROM
ΜήνυμαΔεν έχω mail από art. Κοίταξα
-
Αναβάθμιση ROM
ΜήνυμαΤο έκανα τώρα. Το ίδιο πάλι
-
Αναβάθμιση ROM
ΜήνυμαΟποτε τι παίζει; Πείτε και σε εμάς τους άσχετους χαχαχα ...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αναβάθμιση ROM
ΜήνυμαΚαληνερα στην ομαδαρα. Σήμερα το πρωί να δω για αναβάθμιση ROM. Μου βγάζει λοιπόν ότι υπάρχει να κατεβάσω την 8.8.3 xtrv. Πατώντας το download βγάζει ότι η συσκευή μου είναι αναβαθμισμένη...!!! Αλλά δεν ειναι. 
-
Redmi PRO καινούργια ROM
ΜήνυμαΦιλε μου είχες τον φωτισμό οθόνης χαμηλό;
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
καλησπέρα παρέα. Έχω θέμα με τα ακουστικά bluetooth. Στην κλήση που κάνω ακούω μόνο 2 με 3 δευτερόλεπτα ήχου και μετά χάνεται. Πρέπει να το γυρίσω στο ακουστικό για να μιλήσω. Αυτό γίνεται με ότι συσκευή bluetooth και να βάλω. Στις εφαρμογές ακούω κανονικά ή σε βίντεο. Μόνο στις κλήσεις το κάνει αυτό. Στις κλήσεις μέσω sim. Αν κάνω κλήση μέσω εφαρμογής (viber, messenger, whats app) ακούω κανονικά. Πριν τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις δούλευε κανονικά αν έχει καμία σχέση.
-
Πρόβλημα στην εγκατάσταση
Μήνυμαοκ. θα το βαλω και θα ξαναδοκιμάσω. Η να το αφησω για την επόμενη rom μην κάνω καμια μα...κια???
-
Μήνυματο προεγκατεστοιμενο.
-
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρέα. Γράφω εδώ για να παραθέσω την εμπειρία μου. 1. Κατέβασα την τελευταία rom 7.3.23 2. Την πέρασα στην κάρτα όπως κάνω πάντα. 3. Επανεκκίνηση σε recovery 4. Κάνω wipe cache και το άλλο δεν θυμάμαι πως το λένε. Ωπ. Error λέει στο wipe. Κάνω επανεκκίνηση και.... Πάει σε boot loop. Τι έγινε γ.....Ω.... Το κλείνω. 5. Ανοίγω με vol+ και power. Κάνω πάλι wipe όλα καλά. 6. Εγκατάσταση της rom όλα καλά. Τι μπορεί να έπαιξε;;;;;;
-
Καλή τύχη σε όλους και λίγο περισσότερο σε εμένα... χαχαχαχαχ