Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-85 από 85.

• μιας και η συσκευή ήρθε με ρομ για μπανάνες ακολουθώ Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) είναι οκ ο οδηγός, ενημερωμένος? Έκανα και αίτηση για να ξεκλειδώσω bootloader αλλά αν βάλω σύμφωνα με τον οδηγό την china developer η οποία είναι μόνη αποδεκτή για να μπορείς να ξεκλειδώσει bootloader μετα, θα μείνω με αγγλικά και κινεζικες εφαρμογές μέχρι να μου έρθει η αποδοχή για ξεκλείδωμα bootloader?

• Καινούρια συσκευή από GearB Τι έχω γιατρέ μου γνήσια ή μαιμου ???? οεο 8.2 και lollipop ??? οεο

• ρε παιδιά είδα δίπλα στο θέμα του mi max ότι στην τελευταία official stable έδωσε ελληνικά. Παίζει να τα συμπεριλάβουν και στις δικές μας official stable?

• να ρωτήσω κάτι μιας και δεν έχω ακόμα την συσκευή στα χέρια μου. Η μεταφρασμένη εφαρμογή δίνει κανονικά τα updates στο miband2 ή δεν έχει να κάνει κάτι με τη μετάφραση? Ομοίως όταν έχουμε εγκατεστημένη την μεταφρασμένη εφαρμογή (και άρα βρισκόμαστε μια-δυο εκδόσεις πίσω από την τελευταία κινέζικη) θα δίνει τα τελευταία updates στο miband και αν ναι θα συνεργάζονται ομαλά τηλέφωνο-band?

• γεια χαρα Υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσουμε και εμεις στην μετάφραση? να κάνουμε τίποτα "λάντζα" αν υπάρχει κάτι τόσο απλό στην διαδικασία