Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά γύρισα το ΣΚ από το χωριό και είδα ότι έχουμε Update στην GTV Stable σε 7.2.2.0 και είπα να την βάλω από όσο θυμάμαι είχαμε πει εφόσον έχουμε περάσει μια προηγούμενη GTV πχ 7.2.1.0 πάμε στο updater και βάζουμε το νέο πακέτο και την κάνει ..... ωραία μέχρι εδώ τώρα στο δια ταύτα αν τα παραπάνω που λέω είναι σωστά κάνει Update ..... σε μένα δεν κάνει update από τον updater για να κάνω update πως το κάνω βρε παίδες χωρίς να χαθούν εφαρμογές κλπ ευχαριστώ για τον χρ…
-
απλά μια μικρή ένσταση για να δω αν έκανα πατάτα στα παρακάτω βήματα όπου είναι μπλε τι έκανα εγώ -------------------------------------------------------- 12) Με το που δούμε το Mi logo αφήνουμε το Volume Up και το κινητό φορτώνει το TWRP. (Εγώ ο τρελός έβγαλα και το usb από το κινητό αφού φόρτωσε το TWRP) 13) Μόλις μπούμε πατάμε το δεξί κουμπί από τα δύο περίπου στη μέση για να αλλάξουμε τη γλώσσα στα Αγγλικά. [Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για …
-
Τελικά δεν άντεξα μέχρι αύριο Πέρασα με αυτόν τον τρόπο του official Forum την τελευταία dev chinese έκδοση , (απλά να πω ότι κράτησα το adb του Ινδού , Redmi Note 3 [ SnapDragon ] - Unlock the BEAST - MIUI India , και δεν χρειάστηκε να κάνω τις ταρζανίες με τους drivers που γράφουν στο παρακάτω στο forum της MIUI official (σε εισαγωγικά απλά άλλαξα rom αντί να βάλω την 7.1.8 έβαλα την 6.4.9 beta ) [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi…
-
το δοκίμασα το παραπάνω αλλά για κάποιο λόγο μου γράφει Coudln't flash the device ... (να τονίσω ότι είχα ξαναδοκιμάσει μέσω MI PC suite στην αρχή αρχή και πάλι το ίδιο μου έβγαζε) edit μάλλον θα πάω μέσω εδώ [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ή [MIUI DEVICE TEAM] Flash Global/China Developer/Stable ROM on Redmi 1S(Fastboot) - Redmi 1S - Xiaomi MIUI Official Forum βρε μπας και μου δώσανε μπρίκι οι Κινέζοι από εκε…
-
τον παραπάνω οδηγό τον χρησιμοποίησα γιατί δεν μπορούσα να περάσω με τίποτα ούτε την DEV chinese έκδοση για να κάνω unlock κανονικά (μου έχει έρθει το sms) κλπ κλπ είχα μια κινεζοέκδοση global stable 7.1.9 Ωραία και τι κάνω τώρα ??? edit Είναι κανένας από Αθήνα να του το φέρω να το δει για να μην κάνω καμιά λαμ@κία και κλαίω ?
-
καλησπέρα παίδες επειδή επήβδησα με κανένα τρόπο δεν έλεγε να πάρει ROM official .... !!! κατάφερα έβαλα GLOBAL Stable 7.1.8 + το ξεκλείδωσα σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό --> Redmi Note 3 [ SnapDragon ] - Unlock the BEAST - MIUI India για να κατεβάσετε τα αρχειάκια του πρέπει να εγγραφείτε + chrome τέσπα τώρα θέλω να βάλω ελληνική πως θα την βάλω ? δείτε πρώτα τι έκανα παραπάνω και συμβουλέψτε με κατάλληλα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12557/
-
πάρα πολύ ωραίος οδηγός και κατατοπιστικός , είναι ότι χρειάζετε για να ξεκινήσει ένας αρχάριος !!! κατάλαβα μέχρι και εγώ χεχεχε , σε λίγο θα επιχειρήσω με τον τρόπο ΤWRP(Team Recovery Win Project) ... δύο ερωτησούλες επειδή είδα ότι βγήκε καινούργια ελληνική έκδοση πριν 6-7 ώρες 26-3-2016 στο σημείο που λέει να πληκτρολογήσουμε την εντολή αλλάζει τίποτα η ντουγρού όπως είναι ? 10) Αφού δούμε το λαγουδάκι πληκτρολογούμε στο CMD την παρακάτω εντολή: fastboot flash recovery twrp-3.0-kenzo-07.03.2…
-
Καλυσπέρες παίδες νέος κάτοχος xiaomi redmi note 3 pro (snap 650) ... και άσχετος με τα android , και εξηγώ για να μην παραξηγούμε ποιο κάτω είχα άλλες δύο συσκευές android και δεν ήταν τόσο ουάου όπος το redmi ήτανε προς το ουυυυυυυυυ οπότε δεν είχα μπει στο κόπο για update κλπ κλπ τώρα με το xiaomi μπήκα μιας και το έφερα από Σιγκαπούρη και έχω την version που μου περάσανε android 5.1.1 LMY47 και MIUI version Miui Global 7.1 | stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) .... και λέω να κάτσω με αυτήν επειδή δεν…