Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Παράθεση από leonidasts: “Φίλε metallbill Ποιους driver έτρεξες για τα windows 32 bit ? Γιατι εγώ είχα προβλημα δεν μου ετρεχε το driverinstaler και μου ζητούσε 64 bit υπολογιστη ” Sorry που άργησα να απαντήσω, ήθελα να το ξανατσεκάρω στο pc της δουλειάς μου που έχει τα ίδια windows (ultimate 7 32-bit) και αφού κατάφερα να περάσω κι εδώ τουςdrivers με επιτυχία σου γράφω τα βήματα ένα-ένα: 1. Ακολουθείς από τον οδηγό του lallasgr το link που έχει για τους drivers SP Flash Tools & Drivers for Nike…

• Χθες το βράδυ πέρασα την Official Global Stable 8.1.2.0 χρησιμοποιώντας το pc μου που έχει windows 7 ultimate 32-bit και ακολουθώντας τον οδηγό με θρησκευτική ευλάβεια βήμα-βήμα. Η όλη διαδικασία κράτησε το πολύ 15λεπτά (μέχρι να μπει η συσκευή στο μενού των αρχικών ρυθμίσεων) και όλα πήγαν ρολόι. Το κινητό πετάει, το μενού είναι 100% ελληνικό, έχει αρκετές εφαρμογές προεγκατεστημένες και άπειρες ρυθμίσεις, καμία σχέση με την unofficial rom που φορούσε το κινητό όταν το παρέλαβα. Ευχαριστώ πολύ …

• Με κατατοπίσατε πλήρως. Θα περάσω την Global stable για αρχή που μου φαίνεται πιο εύκολο και αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα το ψάξω για την ελληνική.

• Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το φαντάστηκα ότι θα ήταν ανεπίσημη. Το κινητό είναι κλειδωμένο και μου ήρθε απάντηση sms απότη MIUI για ξεκλείδωμα πριν 2 μέρες μετά από αίτηση που έκανα. Οφείλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη romπου έχει και το ελληνικό μενού παρόλο που δεν είναι όλα μεταφρασμένα. Οπότε το ερώτημα είναι: να βάλω Globalγιατί με τη συγκεκριμένη που έχει πάνω δεν θα κάνει update;Και αν ισχύει το προηγούμενο, η Global έχει ελληνικό μενού;

• καλησπερα παιδιά. Είμαι κάτοχος redmi note 4 εδώ και μία εβδομάδα, το αγόρασα από Ελλάδα με miui8 global, Ελληνικά και προεγκατεστημένο play store. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις δυνατότητες και τις εφαρμογές του κινητού αλλά παρόλο που διαβάζω τόσες μέρες στο φόρουμ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι rom έχει εγκατεστημένη. Στις πληροφορίες γράφει miui 8 global μόνο και τίποτα άλλο. Στο updater τα γράμματα αντιστοιχούν από ότι κατάλαβα σε κινέζικη rom. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Σας βάζω συνημμέν…