Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Κίτρινο φλας
Μήνυμαγιατί πολύ απλά κιτρινίζει ενοχλητικά τα πάντα
-
Κίτρινο φλας
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Γίνεται να απενεργοποιήσουμε το κίτρινο φλας στις φωτογραφίες και στον φακό στο Note 3 pro ; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από jimmykls: “Και επιστρέφουμε στο αρχικό μας ερώτημα. Θα ήθελα να κάνω εγκατάσταση του νεώτερου recovery διαγράφωντας το παλιότερο(πώς γίνεται αυτό?)το ίδιο βέβαια και με την rom. Θα ήθελα να ρωτήσω τι δικαίωματα/προσβάσεις έχει ο προκάτοχος της συσκευής ο οποίος ξεκλείδωσε το κινητό και πως εγώ μπορώ να προστατευτώ; ” Υπάρχει ενεργο mi account στη συσκευή;Ο προηγούμενος χρήστης εχει διαγράψει την συσκευή από το account του; Αδεια ξεκλειδώματος έχεις; Απάντησε σ…
-
Και επιστρέφουμε στο αρχικό μας ερώτημα. Θα ήθελα να κάνω εγκατάσταση του νεώτερου recovery διαγράφωντας το παλιότερο(πώς γίνεται αυτό?)το ίδιο βέβαια και με την rom. Θα ήθελα να ρωτήσω τι δικαίωματα/προσβάσεις έχει ο προκάτοχος της συσκευής ο οποίος ξεκλείδωσε το κινητό και πως εγώ μπορώ να προστατευτώ;
-
Καλησπέρα. Πρόσφατα παρέλαβα ένα redmi 4 pro used στο οποίο υπήρχει ήδη περασμένο recovery και μία άλλη rom . Θα ήθελα να κάνω εγκατάσταση του νεώτερου recovery διαγράφωντας το παλιότερο(πώς γίνεται αυτό?)το ίδιο βέβαια και με την rom. Θα ήθελα να ρωτήσω τι δικαίωματα/προσβάσεις έχει ο προκάτοχος της συσκευής ο οποίος ξεκλείδωσε το κινητό και πως εγώ μπορώ να προστατευτώ;
-
Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το redmi 3s. Εκεί που έχω την μουσική και παίζει στο background,ενώ κάνω κάτι άλλο η εφαρμογή σταματάει. Αυτό συμβαίνει αν δεν κάνω λάθος με όλες τις εφαρμογές. Επίσης δεν πιάνω 4G παρά μόνο 3G. (έχω cosmote-whats up) Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
-
Μετά το install της 7.2.9 μου πετάει cant get valid device id και δεν μου ανοίγει καθόλου το wifi. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;l Κάποιο fix; Ευχαριστώ