Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 107.
-
Greek rom mi max 3 [SOLVED]
Μήνυμαο οδηγός του mi8 εγραφε clean all.. Nα ρωτησω κατι? Και στα 4 σημεια του bootloader γραφει true.. λετε να γινει καμια μλκι@ αν το κλειδωσω?
-
Μήνυμαναι ανοιξε με την καινουρια ρομ...στο πρωτο bootlogo μου γραφει ακομη unlocked και ετρεξα και adb fastboot και μου βγαζει παλι ολα true..
-
Μήνυματωρα τελειωσε...αργησε λιγακι εως να ρυθμίσω το tool γιατι δε διάβαζε τη ρομ.. μου εβγαλε το παρακάτω error παρολα αυτο ολοκληρωθηκε η εγκατασταση και ειναι ετοιμο με china 9.6.12.0.stable
-
Μήνυμαξεκινάω τη διαδικασία και σας κρατώ ενήμερους...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τη βοηθεια σας
-
Μήνυμαμπορειται να μου δώσετε ενα λινκ ποια εκδοση να κατεβασω?
-
Μήνυμαφοβαμαι οτι οταν θα κλειδωσω το bootloader εκει θα μπρικαρει το τηλ.
-
Μήνυμααπο εξω το παρελαβα(lightinthebox) σε αυτη τη κατασταση δε πείραξα κατι ακόμη.. σε προηγούμενο νήμα ενα παλικάρι το κλειδωσε και μπρικαρε.. εχουν περασμενη την εκδοση Miui global 9.6 σταθερη 9.6.4.0 η οποια δε παιρνει update εχει και ελληνικα..
-
Μήνυμαθελω να πιστευω οτι δεν εχει ενεργοποιημενο καποιο anti και εχει unlock >bootloader Τι μου προτείνεται να κανω?
-
ΜήνυμαΔε γράφει πουθενά global.. Αμερικάνικος φορτιστής με ανταπτορα.. Ο bootloader δε γνωρίζω θα πρέπει να το ελέγξω..το βράδυ γτ είμαι στη δουλειά τώρα..
-
Μήνυμαupdate..
-
Μήνυμαarblevel?
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, Παρέλαβα το mi max 3 και στο boot logo κάτω γραφει unlocked και στην έκδοση rom αναφερει stable global και δεν παίρνει update..ποια διαδικασία να ακολουθήσω να περάσω την ελληνική miui;
-
[GearBest] Αποκτήστε τώρα το νέο KIICAA MIX με 50% έκπτωση στα $69,99!
pro8 - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαοι πρωτοι 10 καθημερινα εως 3/9 που θα βαλουν το promo code στο order τους..09:00UTC
-
Xiaomi Mi Note 3: διέρρευσαν specs, έρχεται με 8GB RAM και «Infinity Display!»
pro8 - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαη τιμη με χαλαει πολυ αν ισχυει..
-
hellioum xiaomi mi max pro προβλημα δε δουλευει το 3g o ηχος αυξομειωνεται και καποια εικονιδια τα δειχνει κενα
-
xiaomi redmi pro ή xiaomi mi5?
pro8 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδε σ'ενδιαφερει η miui.κοιταξε να παρεις το πιο φθηνο.θα κανεις unlocκ και θα περασεις την τελευταία ελληνική
-
mi 4s help!!
pro8 - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμαείναι από τις περιπτώσεις που ο πωλητής με αποζημίωσε το 70%