Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 107.
-
mi 4s help!!
pro8 - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμα-bastboot περασα την official αγγλοκινεζικη -update την development -unlock με το καινουριο tool σε ενα λεπτο -περασα την ελληνικη -ολα κομπλε Σας ευχαριστω για την βοηθεια! παω να ριξω ενα ντοναισον
-
mi 4s help!!
pro8 - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμακαλησπερα,έσπασε η οθόνη του Mi4s.παρήγγειλα μια απο ebay και δεν μου δουλεύει το touch. λειτουργεί η οθόνη αλλα δεν ανταποκρινετε η αφή.απο οτι προσεξα το ολοκληρωμένο του digitizer που ειναι επανω στο flex ειναι διαφορετική εκδοσή σε σχέση με το παλιό. μηπως ειναι πιο καινουριο? ισως καποιο firmware το βοηθησει?
-
Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i
pro8 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαάλλαξα το τwrp με άλλη έκδοση και δούλεψε..τωρα εχω αλλο προβλημα,ανοιξε και μου βγαζει πολλα error και bug's. ποια εκδοσή μου προτείνεται να περάσω?
-
Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i
pro8 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεχω προβλημα σε μι4ι. συμφωνα με τον οδηγο,φθάνω στο σημείο που λεει : "Πληκτρολογούμε fastboot boot MiRecovery_ferrari.img To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM." ενω παιρναει την εντολη δε μπαινει στο recovery.προσπαθω χειροκίνητα και τιποτα.κανει μια-δυο restart και μπαινει στο μενου.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Thanks very much.Another order will leave today of me.
-
Dear Geek, my order is #3642450. it's available for shipment? Plz could you check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (dead pixels or scratches)!!!! Check that everything works properly. -Send me an EU adapter. -declare the packages as low as possible for avoiding taxes,or better as a gift. -Check if it works properly (the battery and generally the whole phone) and send me the tracking number -Pls add extra gifts silicon protect and colurful usb cable type-C or tempered glass.…
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Προβλημα με drivers
pro8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο τηλ. μου το πούλησε σε άλλο φόρουμ και μου ειπε οτι ανοίγει κανονικά και κολλά μόνο στο bootlogo. Ο μπούφος επειδή πρόκειται για μπούφο έσπασε τα pin από την θύρα usb με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το φλασαρει. στην προσπάθεια του να το φτιάξει και στην ασχετοσύνη που τον διακρίνει, το άνοιξε..προσπαθώντας να αφαιρέσει την μπαταριά,τραυμάτισε το flex της οθόνης,άνοιξε μια τρύπα ************* και έτσι καταστράφηκε και η οθόνη. Εμένα μου το πούλησε για ανταλλακτικά να πάρω την οθόνη,μου είπε οτ…
-
Αλλαγη συσκευης
pro8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα εχω το Mi3 και θελω να αλλαξω συσκευή γιατι το βαρέθηκα. Η αλήθεια ειναι οτι το πήρα οταν κυκλοφόρησε το έδωσα και το ξαναπηρα. Απο τα χερια μου εχουν περάσει,redmi note 3g(mtk),redmi 1s,mi4. Aπο τα παραπανω αυτο μου με ικανοποίησε ειναι το mi3. Mεγεθος,ποιότητα αλουμινίου,βάρος. Σκέφτομαι να πάρω το mi note... Τι μου προτεινεται?
-
Xiaomi Mi TV Box GREEK UI
pro8 - - Mi-TV & TV Box
Μήνυμααναπαραγει αρχεια μορφης m3u?