Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 107.
-
redmi 2
Μήνυμαπηρα το redmi 2 απο to2c εβαλα την 3.2.0 αλλα η γραμματοσειρα ειναι καπως περίεργη!
-
redmi 2
ΜήνυμαΚανενα νεο για το redmi 2?
-
Καλησπερα εχω το xiaomi redmi 2 που κυκλοφόρησε προσφατα με την v6 την κινεζικη .θα περάσω την 2Α;
-
Καλη τυχη..εύχομαι καλές γιορτές γεμάτες υγειά σε όλους!
-
Γνωρίζουμε αν το redmi 1s θα πάρει αναβάθμιση κάποια στιγμή την v6?
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από pro8: “*στις ρυθμίσεις βλέπω πολλές extra επιλογές ή μου φαίνεται? επισης δεν βρισκω το Developer options” ναι δεν πειράζει , είναι ήδη προεπιλεγμένο από την Ελληνική rom ” το βρηκα στο additional settings..σ'ευχαριστω φίλε μου!
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από pro8: “Root σε αυτή την εκδοση πως θα κάνουμε;(δεν ήμουν root)” πριν 19 ώρες ήσουν με την προηγούμενη Ελληνική , είσαι root , θέλεις δεν θέλεις , και με την νέα , το ίδιο , είσαι root από περιέργεια έλεγξέ το μ αυτό play.google.com/store/apps/det…m.chaoandroid.checkrooted αν προσπαθείς να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή που θέλει δικαιώματα root , και σου λέει περίεργα , θα σου πούμε πως να το κάνεις κάνε και τα παρακάτω απο τις ρυθμίσεις /security (Ασφάλεια και από…
-
Root σε αυτή την εκδοση πως θα κάνουμε;(δεν ήμουν root)
-
φλασαρα παλι και ολα καλα. πως θα το κανω ροοτ τωρα? επίσης δεν κάνει αναπαραγωγή τα βιντεο..
-
ναι..αυτο έφταιγε?τώρα πάω πάλι για restore..
-
πέρασα την τελευταία εκδοσή σε mi3w και η κάμερα έβγαλε σφάλμα."δεν ειναι δυνατή η σύνδεση με την κάμερα"
-
Με αυτό το update πήραμε την v6?
-
Στο note με τη 4.9.30 το μεσαίο πλήκτρο κρατώντας πατημένο δεν εμφανίζει τις εφαρμογές στο multitasking
-
Παράθεση από tpapo: “Λοιπόν μου βρήκε μεσω ota updater ΤΗΝ GTV 4.9.5 την κατεβασε ,ακολουθησα τις οδηγιες flash + wipe cache και το τηλεφωνο νέκρωσε σε μαυρη οθονη ! δεν μπαινει ουτε σε recovery ( power +) ,εβγαλα μπαταρια ,τιποτα τα ιδια ,τωρα τι ? HELP ! ” μηπως έμεινες απο μπαταρία?
-
ωραια..σας ευχαριστώ ολους για τις συμβουλές!
-
Παράθεση: “Χωρις, σε κανενα update” Το ονόμασα σε update Το έριξα στην sd στο φάκελο system update. Με την αναβάθμιση το επέλεξα και έγινε.. έκανα καλά με αυτή τη μέθοδο?
-
χωρις wipe+reset?
-
απο την 3,21 πως μπορώ να κανω αναβάθμιση χωρίς να χαθούν ρυθμίσεις?