Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Note 8
ΜήνυμαΔεν ξέρω καν τι είναι αυτό που αναφέρεις διάβασα το άρθρο αλλά δεν το πολύ έχω με αυτά. Οπότε κατάλαβα, έτσι θα μείνει ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
-
Note 8
ΜήνυμαΔεν υπάρχει τρόπος να βάλουμε την πιο προηγμένη έκδοση;; Είχα συναντήσει και αυτό το σάιτ που έψαχνα Xiaomi Community Δεν ξέρω αν είναι έμπιστο.
-
Note 8
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, έχω ένα κινητό το note 8, το 32gb. Το κινητό όλα καλά μέχρι που κάναμε την ενημέρωση σε miui 12 . Τώρα έχω το 12.5.2 με android 11. Χάλασε το συνεφακι του messenger , υπάρχει πλέον ένα τετράγωνο πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου λειτουργικό, κ μετά κολλάνε οι εφαρμογές. Αργούν να ανοίξουν κ ειδικά η κάμερα. Ένα μπορεί να πας να τραβήξεις μια φωτογραφία και δεν την αποθηκεύει. Πρέπει να κ;νω επανακινηση για να λειτουργήσει. Από viber, messenger, Instagram δεν έρχεται καμιά ειδοποίη…
-
Note 11
ΜήνυμαΑααα πολύ βολικό και αυτό το σύστημα. Ωραία σας ευχαριστώ πολύ
-
Note 11
ΜήνυμαΑυτό το animation φωτίζει μόνο μια φορά όταν έρθει η ειδοποίηση, ή παραμένει μέχρι να δεις την ειδοποίηση;;
-
Note 11
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει όσον αφορά τη συσκευή redmi note 11. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, κ θέλω να δω αν έχει κάποια χαρακτηριστικά. Εμένα με βολεύουν πολύ οι led ειδοποιήσεις στο κινητό που έχω. Αυτό το φωτάκι με έχει σώσει. Διάβασα ότι το 11 δεν έχει, αλλά έχει always on display. Αυτό μένει μόνιμα αναμενο η σβήνει; Επίσης, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος όταν σου έρχεται μια ειδοποίηση ένα μήνυμα, να σε ειδοποιεί; Μετά, φαντάζομαι και αυτό θα έχει δακτυλικό α…
-
redmi 4a ειδοποιησεις
Μήνυμακαλησπέρα σας. ειμαι καινουριος εδω οποτε συγχωρεστε με αν εχω ανοιξει σε λαθος ενοτητα το θεμα. αγορασα πριν απο λιγες μερες το xiaomi redmi 4a και προσπαθω να το ρυθμισω και εχω καποιες αποριες. πρωτον γινεται οταν εχω κλειδωμενη την οθονη και ερχεται ειδοποιηση απο καποια εφαρμογη (messenger,viber,facebook κλπ) να μην εμφανιζεται το περιεχομενο? να δειχνει οτι εχει ερθει η ειδοποιηση αλλα να μην λεει το μηνυμα μεσα? και δευτερον, στο παλιο μου κινητο οταν ερχοταν μηνυμα απο το messenger tou f…