Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 64.

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

tilos4523 - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Καλημερα !!έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει το shareme (mi drop)?γιατί σε εμένα στο play store λέει ότι υπάρχει θέμα συμβατότητας με τη συσκευή.

• Παράθεση από tilos4523: “Τα ota λειτουργούν σε mi pad 4 plus;;γιατί παρατήρησα ότι έχω μείνει πισω στην 9.6.13 ή είναι κάτι που έχω χάσει; ” Παράθεση από tilos4523: “Παράθεση από NasDriver: “Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τις αυτόματες αναβαθμίσεις ? Αν όχι θα πρέπει να το δει ο @MIUI_ART καθώς έχει βγει νεότερη ” Δεν νομίζω.οταν πατάω έλεγχος ενημέρωσης μου λέει είναι ενημερωμένο ” Καμια βοήθεια??? @NasDriver , @MIUI_ART

• Παράθεση από NasDriver: “Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τις αυτόματες αναβαθμίσεις ? Αν όχι θα πρέπει να το δει ο @MIUI_ART καθώς έχει βγει νεότερη ” Δεν νομίζω.οταν πατάω έλεγχος ενημέρωσης μου λέει είναι ενημερωμένο

• Τα ota λειτουργούν σε mi pad 4 plus;;γιατί παρατήρησα ότι έχω μείνει πισω στην 9.6.13 ή είναι κάτι που έχω χάσει;

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

Παράθεση από celtic1453: “Παράθεση από tilos4523: “Πολύγλωσση Παράθεση από celtic1453: “Έχεις πολύγλωσση ΡΟΜ? Ή ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ” Έχεις ψεύτικη ROM. Και αυτές έχουν μόνο προβλήματα. Οι κανονικές ΡΟΜ για αυτό το τάμπλετ είναι αγγλικινοζικες και μόνο. Πρέπει να περάσεις γνήσια ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΡΟΜ. Αυτές δεν έχουν προβλήματα Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οταν είπα πολύγλωσση εννουσα του φόρουμ.το τάμπλετ είχε έρθει με πειρ…

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

Πολύγλωσση Παράθεση από celtic1453: “Έχεις πολύγλωσση ΡΟΜ? Ή ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

Τα ota λειτουργούν;;γιατί παρατήρησα ότι έχω μείνει πισω στην 9.6.13...

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό , "Thee reason it's not in the app store is because it's not certified, the device lacks the DRM support and even after installing the .APK it will only go up to 480p. Every single site I saw the tablet for sale on advertised "international ROM" despite one not existing" Επίσης έψαξα διάφορες version του apk του netflix , και η παρακάτω από apkmirror μου δούλεψε ,Netflix 6.26.1 build 15 31696 (arm-v7a) (Android 5.0+) αυτά για όσους έχουν το ίδιο θέμα.

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μήπως έχεις κάνει root ? ” Το pad είναι μετά από φρέσκο εγκατεστημένη τη τελευταία xtrv rom,χωρίς root.

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

Ναι ρωτήσω και κάτι ακόμα αλλά λίγο άσχετο!τι παίζει με το netflix?!!ούτε από το store γίνεται εγκατάσταση ούτε από apk!!έχει κανείς βρει λύση?

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Format κ reboot recovery. Τέλος μπορείς να κανεις κ αντιγραφή την ρομ ” - Εννοείς να αντιγράφω τη ρομ μέσω adb στο pad με τα το format+reboot ,και να συνεχίσω κανονικά μέσω twrp την εγκατάσταση?[label] και[/label]

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

tilos4523 - - Recoveries

Μήνυμα

υπαρχει password για τις twrp ? Ακυρο το βρηκα!!

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

@geoanto555 Καλησπερα , περασα τη twrp αλλα ζηταει password! γραψε ακυρο!!!το βρηκα! οντως θελει format data αρα μετα αναγκαστηκα με adb sideload

tilos4523 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε το αν δουλεύει , και αν ναι λογικά θα θέλει format data. clover_3.3.1 ” Αρχικα καλημερα, και σε ευχαριστω για τη γρηγορη βοηθεια !!λοιπον , επειδη εκανα καθαρη εγκατασταση στο pad γιατι ηρθε unlocked και με οτι ρομ να ναι , πρεπει να περιμενω 6 μερες ακομα για unlock. με το που γινει θα προχωρησω την διαδικασια και θα σου πω αν ειναι ολα οκ για να ξερεις.σε ευχαριστω και παλι!!

tilos4523 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “προσπαθω να κανω κατι, κανε υπομονη κανα 10λεπτο ” ναι ναι κανενα θεμα , απλα ρωτησα για να μην σε ταλαιπωρω .ευχαριστω παντως!

tilos4523 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Έχεις δίκιο , καταλάθος έχω σβήσει το αρχείο και δεν υπάρχει. googlαρε και σίγουρα θα βρεις κατι μεχρι να κανω νεο. ” επειδη την 3.2.3-3 δεν τη βρισκω καποια εναλλακτικη?

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν επέλεξες clean_all μένει ξεκλείδωτο, με china rom δεν έχεις πρόβλημα ” επειδη μολις εκανα και εγω φλας με την china fastboot rom , και ειναι ακομα ξεκλειδωτο ( δεν θυμαμαι αν πατησα clean and lock_) αλλα συνδεδεμενο στο δικο μου mi account , χρειαζεται να κανω lock kai unlock ?αν το αφησω ετσι παιζει να εχω θεμα στο μελλον?

tilos4523 - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημερα σε ολους!προσπαθω να κατεβασω twrp για mipad 4 (clover) αλλα το link λεει οτι το αρχειο εκανε φτερα.που μπορω να τη βρω?

• twrp clover

tilos4523 - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημερα σε ολους!προσπαθω να κατεβασω twrp για mipad 4 (clover) αλλα το link λεει οτι το αρχειο εκανε φτερα.που μπορω να τη βρω?

• σε mi note pro oμαδα δεν δουλευει καθολου η καμερα ! μετα απο clean και wipe . επισης ο καιρος δεν βρισκει τοποθεσια.