Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.

• Παράθεση από tilos4523: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tilos4523: “βγαζει σφαλμα το mi flash , critical partition flashing is not allowed. ” Αν βλέπεις αυτό το μήνυμα αυτό σημαίνει πως έχει κλειδώσει ο Bootloader και θα πρέπει να κάνεις πάλι το unlock της συσκευής σου.Αν δεν γίνει το unlock δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα, και ούτε Recovery δεν θα μπορέσεις να φλασάρεις. ” Ακου τι παιχτηκε και αν μπορεις τα φωτα σου γιατι σπαω το κεφαλι μου...Για να μην στα πολυλογω brick-αρα τη συσκευη…

• Παιδες αυτη η επιλογη ,developer-> unlock oem , υπαρχει σε ολους ??

• Παράθεση από BanditGR: “Διότι έχουμε δει στην πράξη ότι όταν κάνεις αναβάθμιση σε major Android version, είναι πάρα πολύ πιθανό να κλειδωθεί εκ νέου ο bootloader. Δεν είναι κάτι που μπορεί απαραίτητα να αποφευχθεί, γι' αυτό και συνήθως συνίσταται η μετάβαση να γίνεται μέσω επίσημης developer ROM (ώστε αν κλειδωθεί ο BL να μπορεί να ξεκλειδωθεί σχετικά εύκολα, χωρίς τα γνωστά errors) και μετά να περνιέται συμβατό custom recovery (δηλαδή για εμάς TWRP με σωστό kernel) και η οποιαδήποτε custom ROM …

• @BanditGR Ορθως γιατι???τι εκανα λαθος??και πως το αποφευγω?Οι οδηγοι ετσι λενε... ναι ανοιχτο ειναι γιατι?

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Nikoc Matsamas: “Το συμπερασμα ειναι οτι περασα twrp με κλειδωμενο bootloader! ” Όχι το συμπέρασμα είναι ότι ούτε εσύ (πόσο μάλλον εμείς) δεν είσαι σίγουρος για το τι έκανες. Καταρχήν δεν παίζει custom recovery με κλειδωμένο bootloader σε Xiaomi συσκευή. Δεν υπάρχει αυτό, δεν θα σε αφήσει ο bootloader να φλασάρεις. Επίσης TWRP χωρίς σωστό kernel πάλι δεν θα παίξει. Το γεγονός ότι το Mi Unlock σου έβγαζε ότι η συσκευή σου δεν υποστηρίζεται και ότι δέχτηκε να κ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tilos4523: “βγαζει σφαλμα το mi flash , critical partition flashing is not allowed. ” Αν βλέπεις αυτό το μήνυμα αυτό σημαίνει πως έχει κλειδώσει ο Bootloader και θα πρέπει να κάνεις πάλι το unlock της συσκευής σου.Αν δεν γίνει το unlock δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα, και ούτε Recovery δεν θα μπορέσεις να φλασάρεις. ” Ακου τι παιχτηκε και αν μπορεις τα φωτα σου γιατι σπαω το κεφαλι μου... Για να μην στα πολυλογω brick-αρα τη συσκευη!!την ξεμπρικαρα , και π…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Mardis: “Καλησπέρα. Δεν μπορώ να περάσω την rom στο Xiaomi redmi pro ούτε μέσω της αναβάθμισης, ούτε απευθείας από το recovery. Γράφει succeed αλλά όταν πάω να δω ποια version έχω είναι η προηγούμενη 7.1.19. Ξέρει κανείς κάτι; ” Η ROM είναι η 7.2.9 αλλά προφανώς ίσως έχει γίνει λάθος στην version του build.prop Όπως και να έχει, θα μαζέψουμε όλα τα προβλήματα και αύριο θα σας δώσουμε Fix όπου χρειάζεται. =============== Φεβ 11th 2017, 12:48am =============== …

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Tilemaxos42: “ναι μια χαρα το δοκιμασα γιατι διαβασα το ποστ σου παραπανω .... με το supersu εσυ το εχεις ? ” Εγώ γύρισα 2 ρομ πίσω όπως ήμουν πριν. Δοκίμασες να το φλασάρεις μέσω twrp? Είσαι ρουτ, το είδες? Δεν έκανες καμία αναβάθμισης από το playstore, γιατί βγάζει συνέχεια ότι θέλει. ” εχεις δοκιμασει και αυτο? Παράθεση από maikmaik: “πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδών…

• εγω ακρη δεν εχω βγαλει.κατι που δοκιμασα απο αυτα δεν επαιξε.αν εχει καποιος αναλυτικο τροπο ας πει.παντως και αυτο δεν μου φαινεται να στεκει,θα επρεπε απλα να παιζουν χωρις πολλα πολλα

• Παράθεση από maikmaik: “Αν τα σβήσεις τα widgets και τα ξαναπεράσεις τα κρατάει μετά την επανεκκίνηση. Εννοείται ότι τα κλειδώνεις και τους έχεις δώσει τα δικαιώματα για αυτόματη έναρξη καθώς και από την μπαταρία να μην τα κλείνει στο παρασκήνιο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” εννοεις ότι δίνουμε δικαιώματα στη εφαρμογή;όταν λες κλειδώνει τι εννοεις;

• Παράθεση από maddoctor: “Στο Note pro βγάζει πρόβλημα με τα widgets, δεν τρέχουν. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? ” εγω αυτο το προβλημα το εχω και στην προηγουμενη!ξερουμε κατι?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tilos4523: “Κανοντας την unroot δεν επηρεαζεται το bootloader του τυπου να κλειδωσει?αν θυμαμαι κλειδωνει μονο με φλας την επισημη ρομ. ” Οχι δεν κλειδώνει τίποτα με αυτό τον τρόπο.Παράθεση από tilos4523: “βαζοντας stable δικης μας , εννοω του φορουμ , δεν ειναι ρουταρισμενη σωστα και ουτε υπαρχει θεμα κλειδωματος? ” Ακριβώς, η Stable δεν είναι Rooted, αλλά η μετάβαση από Developer σε Stable απαιτεί ένα Factory Reset πριν από το FLash.Παράθεση από tilos4523: …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostsokale: “Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω unroot την συσκευη μου.. ” Από τις ρυθμίσεις του Super User μπορείς να επιλέξεις την απεγκατάστασή του και θα γίνει Un-Root στην συσκευή σου. ” Κανοντας την unroot δεν επηρεαζεται το bootloader του τυπου να κλειδωσει?αν θυμαμαι κλειδωνει μονο με φλας την επισημη ρομ. Επισης μιας και ανοιξε το τοπικ, και εχω μερικες αποριες ,την πρωτη την ειπα παραπανω,οι επομενες: βαζοντας stable δικης μας , ε…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από tilos4523: “@caeser αρχικα πολυ καλη δουλεια !!χρειαστηκα τον οδηγο προσφατα και ολα πηγαν μια χαρα! Αυτο που ηθελα να αναφερω δεν ξερω αν υπαρχει στις σελιδες του τοπικ.Εγω εκανα τη παραπανω σε διαδικασια σε Mi Note Pro / leo , και επειδη η fastboot rom που υπαρχει αυτη τη στιγμη δεν εχει το TWRP οταν τελειωσε το flashαρισμα η συσκευη ειχε το Mi recovery της μαμα xiaomi.Ετσι χρειαστηκε να φλασαρω ξεχωριστα το TWRP και μετα τη GTV. Για μενα και για καποιους αλλ…

• @caeser αρχικα πολυ καλη δουλεια !!χρειαστηκα τον οδηγο προσφατα και ολα πηγαν μια χαρα! Αυτο που ηθελα να αναφερω δεν ξερω αν υπαρχει στις σελιδες του τοπικ.Εγω εκανα τη παραπανω σε διαδικασια σε Mi Note Pro / leo , και επειδη η fastboot rom που υπαρχει αυτη τη στιγμη δεν εχει το TWRP οταν τελειωσε το flashαρισμα η συσκευη ειχε το Mi recovery της μαμα xiaomi.Ετσι χρειαστηκε να φλασαρω ξεχωριστα το TWRP και μετα τη GTV. Για μενα και για καποιους αλλους αυτο δεν ειναι προβλημα, αλλα για καποιους …

• Crash-αρισμα ;;;;;

tilos4523 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

@michael σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!!!Εκανα τα παραπανω και οπως φαινεται ολα διορθωθηκαν επιτελους!!!!!!Η συσκευη προς το παρον φαινεται να πηγαινει αψογα!!ουτε κρασαρισμα ουτε ρεσταρτ!!!!Ενα μικρο θεμα με τη θερμοκρασια κυριως σε gaming apps αλλα πιστευω στη συγκεκριμενη συσκευη δεν μπορει να ξεπεραστει και πολυ λογο συγκεκριμενου snapdragon.Ενας τροπος βελτιωσης της θερμοκρασιας ειναι η αλλαγη της αναλυσης σε 720 απο 2Κ τουλαχιστον στα games. Kαι παλι σε ευχαριστω για τη πολυτιμη βο…

• Crash-αρισμα ;;;;;

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Ακριβως για ολα αυτα που αναφερεις επιβάλλεται να περάσεις fastboot rom για να "καθαρίσει" η συσκευη από τις διάφορες ρομ που έιχες περάσει πριν .Αν το πρόβλημα είναι software όταν περάσεις την fastboot rom το κινητό πρέπει να δουλεύει σωστά. ” και παλι thx!!!κατι τελευταιο αν δεν μου πεταξει καποιο σφαλμα κατα το περασμα της fastboot σημαινει οτι ολα οκ?δεν παιζει να περασει κατι στραβα και να μην το παρω χαμπαρι?

• Crash-αρισμα ;;;;;

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Παράθεση από tilos4523: “Παράθεση από michael: “Εχεις δοκιμασει να κανεις εγκατάσταση μία fastboot rom με το miflash ; ” όχι, δεν έχω δοκιμάσει.τι αλλάζει έτσι? ” Η fastbootrom κάνουν 100% καθαρή εγκατάσταση γιατι γραφουν απο τιν αρχη ολα τα partition κατι που δεν κανουν οι recovery rom .Κατέβασε από Εδω την fastboot rom για την συσκευη σου. ” Thx για το info.Το προβλημα δηλαδη μπορει ειναι λογο σφαλματος στα partition?αν ναι , δημιουργηθηκε με καποιο τροπο?και πως μπορω ν…

• Crash-αρισμα ;;;;;

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Εχεις δοκιμασει να κανεις εγκατάσταση μία fastboot rom με το miflash ; ” όχι, δεν έχω δοκιμάσει.τι αλλάζει έτσι?