Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.

• Παιδια εχω αρχισει και εχω αμφιβολιες για το ποσο καθαρη ειναι η εγκατασταση με αυτο το τροπο. Συγκεκριμενα επειδη εχω θεμα (δειτε εδω Crash-αρισμα ;;;;; , και οποιος ,μπορει ας βοηθησει ) , ολα τα flash τα κανω με αυτο το τροπο. Σημερα λογω του παραπανω προβληματος ειπα να ξανακανω μια ¨καθαρη¨ εγκατασταση!Και το παραδοξο που με εβαλε σε σκεψεις ειναι: Πριν κανω full wipe ειχα βαλει την οθονη απο 2Κ σε 720p.Μετα απο ολη τη διαδικασια και χωρις καποιο σφαλμα ανοιγει η συσκευη εχοντας κρατημενη τ…

• Crash-αρισμα ;;;;;

tilos4523 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Λοιπον , για να μην ξανανοιγω θεμα επανερχομαι σε αυτο. Μετα απο ενα 3 - 4 μηνο χρησης και ενω σαν συσκευη μ'αρεσει πολυ εχω αρχισει και χανω την υπομονη μου και τη πιστη μου στη εταιρια και τη συσκευη! Αν δεν με απατα η μνημη μου , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ GTV (MAZI ME ΤΙΣ GKALEN) ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ CRASH-ΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ!!!!(STABLE ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ) Παιδες τα φωτα σας γιατι δεν τη παλευω αλλο! Για να γινω συγκεκριμενος , πριν ενα λεπτο ειπα να δοκιμασω να περασω καινουργια ρομ μπας και …

• Παράθεση από papakitou: “Καλησπερα, αντιμετωπιζω ενα θεμα με το mi3 Ειχα cm12 και επειδη θελω να τη δωσω τη συσκευη κατεβασα την 6.5.12 την δικια μας για να την περασω. Οποτε μπηκα twrp, εκανα wipe τα παντα οπως καθε φορα, και μετα πηγα να την περασω απο otg , το αναγνωριζει, την επιλεγω, περιμενω κανα 5λεπτο και μου βγαζει error 7 και failed. Tι παιζει; ” Αφου κανεις τα wipe κανεις reboot σε recovery!!!προσοχη σε recovery οχι system η κατι αλλο!!

• Οπως λεει ο τιτλος Marshmallow στο Mi Note Pro!!Την εβαλα και ολα καλα μεχρι στιγμης!Ενα θεματακι μονο με τη μπροστινη καμερα, δεν την βρισκω.Οποιος το εχει δοκιμασει ας μου πει αν εχει παρομοιο θεμα η οχι.

• Στην αρχη υπαρχει λινκ για back up μεσω titanium.Ηθελα να ρωτησω αν κανουμε αντιγραφο ασφαλειας οχι απο titanium αλλα μεσα απο την επιλογη της συσκευης , και κανουμε full wipe data , δεν μπορουμε με copy paste να το περασουμε στην συσκευη στο σωστο path και να κανουμε restore απο εκει?μονο με titanium γινεται?υπαρχει μεγαλη διαφορα?

• Καλησπερα σε ολους!Απο τοτε που εγινα και εγω περιφανο μελος της xiaomi και της ελληνικης κοινοτητας xiaomi πινω καθημερινα το αιμα της συσκευης μου! Για μια ακομη φορα ειπα να παιξω με τις ρομ και τα φλασαρισματα , αλλα εχω να μαθω πολλα ακομα.Μεσα σε αυτα ειναι και οι εξης αποριες : 1)Οι ελληνικες stable rom (xiaomi-miui Hellas) κλειδωνουν το bootloader η αυτο το κανουν μονο οι official stable ρομς; 2)Επισης αν καταλαβα σωστα οι stable , ελληνικες και official , δεν ειναι rooted , σωστα; 3)Στι…

• Led notifications gtv 6.4.21

Μήνυμα

Καλησπέρα ομάδα!λοιπόν βρήκα το εξής το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι είναι bug.συγκεκριμένα ,ενώ αλλαζω χρώμα στο led ανάλογα με το είδος της ειδοποίησης , υπάρχουν εφαρμογές που βγάζουν διαφορετικά χρώματα από τα επιλεγμένα π.χ viber , messenger , κλπ.όπως είπα στην αρχή δεν ξέρω αν ειναι bug η αυτές έχουν προεπιλεγμένο χρώμα led που δεν αλλάζει. Έχει κάποιος καμία ιδέα ;να το αναφέρω στα bugs; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι τελευταίο,οποίος μπορεί ας βάλει στην αρχική σελίδα με τις οδηγίες αυτό που αναφέρω για τη σύνδεση του usb για όσους έχουν θέμα και δεν το βλέπουν. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @caeser @makis1024 thx και παλι παιδες .με καθυσηχασατε!γιατι ειμαι κολλημενος με αυτα και ειμαι ικανος οταν βλεπω σφαλμα να το ψαχνω μεχρι να καει η συσκευη! Η twrp που ειχα οταν αρχισα την διαδικασια ηταν ιδια.δεν αλλαξε.οποτε κατι αλλο παιζει μαλλον. την gtv 6.4.28 δεν την περασα γιατι νομιζω οτι για το note δεν εχει βγει λογο διακοπων πασχα. να ρωτησω και κατι τελευταιο , στο wipe το τελευταιο κομματι που λεει sd γιατι δεν το επιλεγουμε?

• @makis1024 Σωστος ! δεν το ειχα σκεφτει ετσι! thx !το σφαλμα στο wipe το εχεις δει?σου λεει κατι?

• @makis1024 thx φιλε μου.και πριν gtv ειχα , απλα απο τα πολλα βγαλε βαλε ρομ αρχισε καπου και κρεμαγε η συσκευη και για αυτο αποφασισα να παιξω με καθαρη εγκατασταση .Eπειδη μου πεταξε τα σφαλματα που ειπα , φοβαμαι μηπως δεν καταφερα να κανω 100% clean.

• @makis1024 miui 7.3 .... gtv 6.4.21 dev

• Καλησπερα σε ολους! επειδη τις τελευταιες μερες ψαχνομαι που με τις ρομ και τα φλασαρισματα μιας και ειμαι καινουργιος στο κοσμο της xiaomi και του android , και ηρθε η ωρα να μαθω πως κανω καθαρη εγκατασταση (και τη χρειαζομουν). ακολουθοντας τον οδηγο εχω τα εξης σημεια να τονισω , και ολα αυτα σε mi note pro. 1)για οσους δεν βλεπουν το φλασακι κανουν το εξης : στο μενου της twrp πανε mount(συνδεση) και το επιλεγουν.μετα αν πατησουν εγκαταστση και μπουν στο φλασακι θα πρεπει να τους βγαζει τη …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από tilos4523: “Όχι τίποτα κανένα προφίλ στη μπαταρία.το wave clock τι είναι;(είμαι νέος οπότε καταλαβαινεις..) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρόγραμμα που ανιχνεύει τι τρέχει στο background.” Που βρίσκω το πρόγραμμα ; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα τη βάλω τις επόμενες μέρες και θα σας πω εντυπώσεις.η τελευταία dev πως είναι; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Crash-αρισμα ;;;;;

Μήνυμα

Όχι τίποτα κανένα προφίλ στη μπαταρία.το wave clock τι είναι;(είμαι νέος οπότε καταλαβαινεις..) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο 3 rom, ελληνικές, για το Note Pro > Dev, Stable, Gkalen. Εγώ χρησιμοποιώ Dev, αλλά διαβάζω πολύ καλά λόγια για την ρομ του Gkalen. Εσύ τι έχεις? Σκέφτεσαι να βάλεις άλλη?” Εγώ έχω τη "δικη μας" dev 6.4.14 αλλά θα αλλάξω ,γιατί έχω κάποια θέματα.Για αυτό άνοιξα και το θέμα.να δω τι παίζει στον υπόλοιπο κόσμο.εσύ ποια dev έχεις;σκέφτεσαι αλλαγή; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Σου προτείνω να βάλεις την τελευταία ρομ, καθώς δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ένα wipe cache/dalvnik επιβάλλεται στην περίπτωσή σου. Η μνήμη όπως σου είπανε δεν παίζει κανένα ρόλο. Εγώ ξεκινάω με 2.1-2.2 και μπορεί να φτάσω και 600κ όταν τρέχουν πολλά προγράμματα στο background, αλλά επανεκκινήσεις και κολλήματα δεν έχω. Επίσης, μήπως το έχεις σε θήκη και παραζεστένεται, οπότε μετά από χρήση αρκετή και αφού έχει ζεσταθεί αρκετά, κάνει επανεκκίνηση για να σωθεί? Από μπαταρία …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Εδώ δεν φαινεται να εχει γινει εγκατάσταση της 6.4.20 Είσαι ακόμα στην 6.4.14 Κάνε Wipe Cache & Dalvik Cache για αρχή και βλέπουμε ..” Ναι σορυ δικό μου λάθος αυτό!επίσης όταν λέω restart παίζουν δύο πράγματα: ή κάνει ένα απλά ρεσταρτ η συσκευή ,δηλαδή εμφανίζει την εικόνα με το android κάτω που φορτώνει ή εμφανίζει τη μπάρα που βγαίνει κατά την εγκατασταση της ρομ. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Καλημέρα και καλώς ήρθες, θα πρέπει να ξερουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την rom που "φοράει" τώρα η συσκευή σου. Ένα screenshot από το Settings/About Phone θα ήταν πολύ κατατοπιστικό.. Και γενικά όχι δεν εχει σχέση με την ελευθερη μνημη της συσκευής το πρόβλημα ..” Ορίστε το screenshot.και εγώ πιστεύω οτι είναι θέμα ρομ.για αυτό ρωταω αν κάποιος άλλος έχει θέμα. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk