Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-64 από 64.
-
Crash-αρισμα ;;;;;
ΜήνυμαOμαδα τα φωτα σας! Μετα απο εγκατασταση της GTV 6.4.20 , η συσκευη συχνα κρασαρει και κανει restart!υπαρχει καποιος με το ιδιο θεμα; Καμια ιδεα για το τι φταιει και πως λυνεται? Πιθανον να εχει σχεση το εξης : η συσκευη ξεκιναει συνηθως με περιπου 2.1gb ram ελευθερη.μετα απο ωρες λειτουργιας και ενω εχω κανει καθαρισμα φτανει το πολυ 1.7gb.Μηπως υπαρχει κατι που τραβαει μνημη ολο και πιο πολυ με αποτελεσμα να κρασαρει η συσκευη?Η μηπως το ολο θεμα ειναι bug της rom?
-
Αγαπητοι xiaomi(τες) και xiaomi(τισες) Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι ειμαι που ειμαι νεος (αλλα περηφανος κατοχος του mi note pro) , υπαρχουν και τοσες rom και ετσι αρχισα να αναρωτιεμαι "μηπως η rom που φοραω δεν ειναι η καλυτερη ; " Και αν δεν ειναι αυτη , τοτε ποια ; Οποτε θα ηθελα σε αυτο το θεμα , να μου πειτε τη γνωμη σχετικα με ποια ρομ φορατε , ποια νομιζετε οτι ταιριαζει καλυτερα στη συσκευη μας και γιατι ; υπερ και κατα ; Εννοειται οτι αναφερομαι για custom rom , με πρωτες τις rom του φορο…
-
Παράθεση από sakis0547: “Παράθεση από tilos4523: “καλησπερα ομαδα! Επειδη ειμαι καινουργιος και στο κοσμο της xiaomi και του adroid θα ηθελα λιγο τα φωτα σας!!! Εχω στη κατοχη μου το mi note prο με περασμενη τη developer rom 6.4.14 και μολις μου εστειλε η xiaomi οτι πηρα εγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader. Ηθελα να ρωτησω , για να βαλω την ελληνικη ρομ κλπ , πρωτα ξεκιναω με το ξεκλειδωμα του bootloader και μετα ακολουθω τον οδηγο στη 1η σελιδα του οδηγου?Επισης το οτι ολες οι ρομ εχουν ενσωμ…
-
καλησπερα ομαδα! Επειδη ειμαι καινουργιος και στο κοσμο της xiaomi και του adroid θα ηθελα λιγο τα φωτα σας!!! Εχω στη κατοχη μου το mi note prο με περασμενη τη developer rom 6.4.14 και μολις μου εστειλε η xiaomi οτι πηρα εγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader. Ηθελα να ρωτησω , για να βαλω την ελληνικη ρομ κλπ , πρωτα ξεκιναω με το ξεκλειδωμα του bootloader και μετα ακολουθω τον οδηγο στη 1η σελιδα του οδηγου?Επισης το οτι ολες οι ρομ εχουν ενσωματομενο τη TWRP δεν σημαινει οτι αλλαζει κατι στον…