Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλησπέρα και πάλι παιδιά, εμένα τελικά για κάποιο λόγο προχθές πριν το επιστρέψω στον Γερμανό πίσω με άφησε τελικά στο smart switch να προσθέσω έναν αυτοματισμό ώστε να μπορώ να οπλίζω τον συναγερμό. Τα έχω καταφέρει πλέον τα έχω βάλει σχετικά σε μία καλή σειρά όλα δεν έχω φτιάξει κάποιο σενάριο ακόμη , απλά όταν λείπουμε από το σπίτι όπως το έχω ρυθμίσει οπλίζω το συναγερμό λειτουργούν όλα και το βράδυ πάλι που πέφτουμε για ύπνο οπλίζω πάλι το συναγερμό ενώ είμαστε μέσα. Ρε παιδιά το άλλο το κ…
-
Για παράδειγμα πάω να σεταρω στο automation το mi smart switch ώστε να κάνω το control να οπλίζει και να απενεργοποιεί το συναγερμό και μου βγάζει τις παρακάτω επιλογές,αλλά μετά μόλις βγαίνω πάλι εκτός από το μενού αυτό για να πατήσω πάνω δεξιά το τικ είναι και το if και το then κενά. Επίσης δεν ξέρω τι να επιλέξω στο if και το then Με ποια σειρά, συγγνώμη ρε παιδιά
-
Καλησπέρα παιδιά και καλός σας βρήκα! Αγόρασα σήμερα σε προσφορά από τον Γερμανό το mi smart sensor set στα 80 ευρώ. Δυστυχώς από το μεσημέρι μέχρι και τώρα δεν έχω καταφέρει ρε παιδιά να φτιάξω κάποιο σενάριο και να τα βάλω σε λειτουργία όλα όμορφα και ωραία, ειδικά με αυτό το if και then ειλικρίνα τι να πω. Υπάρχει ρε παιδιά κάτι να δω να βγάλω μια άκρη η αν θέλει και έχει όρεξη κάποιο παιδί να με βοηθήσει λιγάκι Αυτό το mi wireless switch προσπαθώ 3 ώρες να το κάνω να οπλίζει και να κλείνει τ…