Παιδιά προσπαθώ να μπω στο recovery για να εγκαταστησω τη snapdragon και μου βγάζει μια φώτο με το κινητό και ένα καλώδιο φόρτισης αλλά κολλάει εκεί μετά. Δοκίμασα να το χω να φορτίζει ταυτόχρονα αλλά τιποτα. Πως μπαίνω στο recovery? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παιδες καλησπερα. Χρησιμοποιώ το κινητό εδώ κ ένα μήνα περίπου με την official global όπως μου ήρθε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος κ απο επιδοσεις κ απο μπαταρια. Θεωρειτε οτι αξιζει να περασω την ελληνικη; θα δω κάπου βελτίωση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Όχι ηταν ενεργοποιημενο αυτο κανονικά. Τελικα του εκανα ενα restart και εφτιαξε κατι ειχε κολλησει απ το update προφανως Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Καλησπέρα. Χθες μου εκανε update το κινητο την official global 7.5.3 Σήμερα πήγα να κάνω εγκατάσταση ενα apk αλλα το install δεν πατιεται κ δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Δοκίμασα κ με άλλα apk αλλά κανένα δεν κάνει. Έχει αλλάξει κάτι που πρέπει να ενεργοποιήσω? Ξέρει κανείς? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παιδες καλησπερα! Καινουριος κατοχος και γω του κινητου εχω την official rom. Να ρωτησω εψαξα αν υπαρχει built in adblocker για τον miui browser και απ οτι ειδα σε παλαιοτερες εκδοσεις αναφεροταν οτι εχει. Σ αυτον που υπαρχει τωρα ομως δεν βρηκα τιποτα. Υπαρχει καπου και δεν το βλεπω? επισης στον chrome που υπαρχει εγκατεστημενος δεν νομιζω να υπαρχει adon για διαφημισεις.