Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.

• Εχουμε κάνα λινκ από Ελλάδα γτ από Κίνα θα αργήσει? Την αλλάζω μόνος μου?

• Κ τι κάνουμε σ'αυτη τη περίπτωση?

• Επειδή δεν κατέχω ιδιαίτερα,με αντικατάσταση μπαταρίας λύνεται το πρόβλημα? Αν ναι,είναι εύκολη η διαδικασία αντικατάστασης από μένα? Είδα κάνα δυο βίντεο κ νομίζω ότι το έχω.

• εχω εδω κ κανα 2-3 εχω μερες προβλημα με την φορτιση του κινητου,αργει παρα πολυ να φορτισει,εχω δοκιμασει διαφορους φορτιστες,μεσω λαπτοπ,power bank κ το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. εδω κ καμια ωρα το φορτιζω κλειστο κ απο το 9% εχει παει μολις στο 17%. τυχαινει πολλες φορες να ειναι σε φορτιση,να χρησιμοποιω το κινητο κ αντι να ανεβαινει η μπαταρια,να πεφτει. πηρα τις προαλλες ενα techfuerza power bank,υπαρχει περιπτωση να οφειλεται εκει η δυσλειτουργια?

• καλησπερα,υπαρχει δυνατοτητα να αναβοσβηνει το λαμπακι οταν εχει ερθει καποια νεα ειδοποιηση/κληση/sms? για 6.12.29

• καπου εδω πρεπει να ευχαριστησω τον Nasdriver που με παροιμιωδη υπομονη με ανεχτηκε κ εντελει περασε την 6.12.29!!!!! να'σαι καλα αδερφε,μονος μου δεν θα ειχα κανει τιποτα

• Έχω κάνει unlock bootloader και είμαι στο στάδιο να κατεβάσω την ελληνική ρομ για να την περάσω. Αυτή την στιγμή έχω την official china developer 6.5.12. Ερώτηση: Μπορώ να βάλω απευθείας την τελευταία ελληνική ρομ XTRV 6.12.29 ή πρέπει να περάσω πρώτα την 6.10.20 ή κάποια άλλη ?

• πως γινεται αυτο?σορρυ παιδια που κουραζω αλλα δεν κατεχω

• οκ το ανοιξα,τωρα μου βγαζει αυτο,το mi pc suite συνγχρονιστηκε κανονικα

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Teo teo: “ακομα νεκρο το κινητο μονο αναβοσβηνει το λαμπακι κοκκινο,τι κανουμε? ” Ανέβασε Screenshot από το device manager, δεν το βλέπει καθόλου; XTRV the Greek miui definition ” οχι δεν το βλεπει,δεν ξερω κ πως να κανω σκρινσοτ στο λαπτοπ

• ακομα νεκρο το κινητο μονο αναβοσβηνει το λαμπακι κοκκινο,τι κανουμε?

• Παράθεση από The_Kostas: “@Teo teo Μια χαρα στο βγαζει το κινητο. Αφου γραφει 9008, μη φοβασαι. Βρισκεσαι σε edl mode οποτε κατεβασε το mi flash και πες μας αν σου αναγνωριζει την port του κινητου. ” η φωτο ειναι απο τον οδηγο,δεν ειναι δικη μου σορρυ σε μπερδεψα. δεν το βλεπει ο μανατζερ το κινητο,το οποιο ακομα αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι,το εβαλα σε φορτιση,τα ιδια

• γ) "adb reboot edl" και πατάς enter και θα δεις το κινητό να κάνει restart και να γίνεται μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει το φωτάκι κόκκινο 9) Πήγαινε τώρα στο device manager και έλεγξε ότι έχει φορτώσει σωστά το κινητό σου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία: στο device manager που μου εμφανιζει δεν το βγαζει το κινητο,βοηθεια πλιζ το φωτακι αναβοσβηνει κανονικα,η συσκευη ειναι κλειστη δεν εκανε ρισταρτ εχει μεινει σβηστο =============== Ιαν 2nd 2017, 6:44pm =============== απο το πρωι το π…

• α) China Stable (V7.2.2.0) : Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) β) Global Stable (V7.1.8.0) : Download Here (Αυτή η ρομ δεν έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές μέσα, έχει προεγκατεστημένα τα Google Services, Play Store κλπ και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) γ) China Developer(V6.4.1.4): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα καιμπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκ…

• ακολουθω τον οδηγο αλλα κολλησα σε αυτο το βημα,φαινεται να μην κατεβαινει το αρχειο Τώρα κατέβασε το MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ και εγκατέστησέ το τρέχοντας το ως διαχειριστής (run as administrator) Download in progress... | Xiaomi Tips

• εκανα εντιτ Μακη,για δες λιγο

• καλημερα χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος να βοηθήσει?

• Παράθεση από Teo teo: “όλο λέω να μπω στη διαδικασία να αλλάξω για πρώτη φορά ρομ κ όλο το αναβαλλω(καθαρά λόγω ελαχίστων γνωσεων)...αλλα μάλλον είμαι πιο κοντά από ποτέ,δεν πάει άλλο,η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά. εκατσα κ.διαβασα τις τελευταίες 100 σελίδες,ειναι τρομακτικό πως συννενοειστε λογικά αύριο ξεκιναω,μια ερώτηση που δεν βλέπω να έχει άλλος ανάλογο πρόβλημα... όταν μιλάω στη μία γραμμή κ με παίρνουν στην δεύτερη δεν μου βγάζει εκείνη τη στιγμή την κλήση για εναλλαγή,τις περισσότ…

• όλο λέω να μπω στη διαδικασία να αλλάξω για πρώτη φορά ρομ κ όλο το αναβαλλω(καθαρά λόγω ελαχίστων γνωσεων)...αλλα μάλλον είμαι πιο κοντά από ποτέ,δεν πάει άλλο,η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά. εκατσα κ.διαβασα τις τελευταίες 100 σελίδες,ειναι τρομακτικό πως συννενοειστε λογικά αύριο ξεκιναω,μια ερώτηση που δεν βλέπω να έχει άλλος ανάλογο πρόβλημα... όταν μιλάω στη μία γραμμή κ με παίρνουν στην δεύτερη δεν μου βγάζει εκείνη τη στιγμή την κλήση για εναλλαγή,τις περισσότερες φορές δεν έρχεται …