δοκιμασα με wind κ δεν ερχοταν,μολις εστειλα με κοσμοτε ηρθε αμεσως.την Δευτερα αυτα αλλα απο τοτε τπτ. την παρενθεσησ σου,σορρι φιλε μου αλλα δεν το κατεχω
Submitted. Please wait for the review After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum. δεν εχει ερθει ακομα,απ'οτι διαβαζω ερχεται γρηγορα,απο την Δευτερα δεν επρεπε να εχει ερθει?
Δευτερα έκανα αίτηση για ξεκλειδωμα,επιτοπου ήρθε το sms,πως τσεκαρω αν έχει ξεκλειδώσει?θα στείλουν νέο sms? κ κάτι άσχετο...όταν μιλάω από την κάρτα 1 κ με καλούν στην 2,μου έρχεται sms ότι με κάλεσαν,το κινητό φαίνεται κλειστό ή εκτός δικτύου.υπαρχει τρόπος να κάνω εναλλαγή κλήσης ενώ μιλάω?
Παράθεση από Souits: “Παράθεση από Teo teo: “καλημερα,περιμενω το οκ για ξεκλειδωμα,περιπου ποτέ έρχεται? ” Εάν κοιτάξεις το shoutbox στην αρχική θα το δεις...... Ψαχτείτε λίγο....... ” λες κ ξέρω τι ειναι το shoutbox
λοιπον,ξαναεστειλα για τριτη φορα αλλα αυτη τη φορα με το cosmote κ ηρθε στο δευτερολεπτο,με wind τα δυο πρωτα δεν ηρθαν ποτε Apply for unlocking permissions Submitted. Please wait for the review. After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum. Go to Forum>>
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Manolis_Mar: “Κιόλας ; σε κανα 2ημερο αν θυμάμαι καλά ” Ξέχνα τα αυτά που ήξερες. 30 με 45' κάνει να ρθει το μήνυμα πλέον... Εκτός κ αν δεν ολοκληρώσεις την αίτηση, όπως λέει κ ο φίλτατος Γιωργος!!! ” να πατησω resend?
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Teo teo: “Παράθεση από demakhs: “Αίτηση για Ξεκλείδωμα!! Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ (έτσι είναι οι ολοκληρωμένες απαντήσεις takis... ) ” οκ,το εκανα,περιμενω το sms ” Θα σου έρθει πολύ γρήγορα μην ανησυχείς !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” που είναι το sms οεο?
Παράθεση από demakhs: “Αίτηση για Ξεκλείδωμα!! Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ (έτσι είναι οι ολοκληρωμένες απαντήσεις takis... ) ” οκ,το εκανα,περιμενω το sms
Παράθεση από NasDriver: “Η ρομ είναι unofficial, κάνε και αυτόν τον έλεγχο μήπως πέσεις στα μαλακά Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” IMG_20161121_163455.jpg
Παράθεση από Teo teo: “χαιρετω την παρέα,το τελευταίο διάστημα μου κάνει lag η συσκευή καμιά σχέση με όταν την πήρα κ η μπαταρία σε πτωτική πορεία.δεν έχω πειράξει τπτ,το έχω όπως το έβγαλα από το κουτί του.καποια βοήθεια? ευχαριστώ ” δεν πάει αλλο,ξεκιναω κ ο θεός βοηθος Θα χρειαστω τη βοήθεια σας
χαιρετω την παρέα,το τελευταίο διάστημα μου κάνει lag η συσκευή καμιά σχέση με όταν την πήρα κ η μπαταρία σε πτωτική πορεία.δεν έχω πειράξει τπτ,το έχω όπως το έβγαλα από το κουτί του.καποια βοήθεια? ευχαριστώ