Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Πρώτη απορία
TechGod - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@Alex_MLT Εννοείς να αγοράσω απο τρίτη χώρα και να εκτελωνίσω κανονικα;
-
Οκ , απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κόβουν τιμολόγιο απο την στιγμή που τα προιόντα τους ειναί κανονικά εκτελωνισμένα στην Ευρώπη και φέρουν πάνω τους τιμή με ΦΠΑ της εκάστοτε χώρας που στεγάζετε η απόθηκη. Αυτή είναι η απορία μου. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας στην Ευρώπη , που αμα θές μια "νόμιμη" διαδικασία να μπορεί να στην κάνει;
-
Πρώτη απορία
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα , ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Άρα , θα ψάξω Ευρωπαική αποθήκη που να έχει τα προιόντα τις εκτελωνισμένα , κανονικά με ΦΠΑ. Έχουμε στο μυαλό μας κάτι τέτοιο;
-
Πρώτη απορία
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο team και συγχαρητηρία για την άψογη δουλειά και αφοσίωση που δείχνετε. Έφτασε η ώρα να πάρω και εγώ το πρώτο μου Xiaomi.Είμαι κάτοχος iPhone 6s Plus , αλλά με τόσο καλά σχόλια και reviews που βλέπω θέλω οπωσδήποτε να τα δοκιμάσω. Είμαι στην φάση της παραγγελίας , έχω τσεκάρει vickmall και minideal μιας που τα προτείνει και το site. Η απορία μου είναι η εξής , αν τα πάρω από το EU Warehouse θα δωθεί τιμολόγιο ώστε να μπορέσω να το βάλω στα εταιρικά εξοδα;H όχι; Γενικότερα τα EU ware…