Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.
-
Καλησπέρα. Πάμε, Ρυθμίσεις (γρανάζι) Εφαρμογές συστήματος Ενημέρωση εφαρμογών συστήματος Αυτόματες ενημερώσεις. Εκεί έχει τις τρεις επιλογες. Το είχα μόνο με wifi ενημέρωση και δούλευα κανονικά με δεδομένα κινητής... Σήμερα παρατήρησα ότι μέσω των χαρτών που μπήκα,μόλις πήγε να εντοπίσει τη θέση μου,μου ζήτησε calibration πάτησα να ξεκινήσω την διαδικασία με τους "κύκλους/οχταρια", και κατευθείαν άρχισε να ξαναρεσεταρει, παρότι ήμουν με δεδομένα όλες αυτές τις μέρες,και δούλευε άψογα. Τα έσβησα …
-
Καλησπέρα. Έχω το ίδιο πρόβλημα. Έκανα factory reset την πρώτη μέρα, "άδειασε" το τηλέφωνο,μετά από πολλά χρόνια...! Έκανε πάλι restart , καθώς είχα προλάβει και το σεταρισα ξανά , καθώς κράτησε λίγες ώρες μόνο Αυτό που παρατήρησα, Πρόλαβα να κλείσω το wifi ανάμεσα στις επανεκκινήσεις. Ενεργοποίησα τα δεδομένα κινητής,και δουλεύει κανονικά,αλλά έχω απενεργοποιήσει ενημερώσεις μέσω δεδομένων. Είναι αυτό που αναφέρετε παραπάνω για κάποια updates. Δουλεύει άψογα με τα δεδομένα κινητής εδώ και τρείς…